SPORT & FRITID

Andresen Vaapenforretning - Storgata 53

Andresens Vaabenforretning A/S ble etablert i Tromsø i 1870 av Anton Andresen fra Frosta i Nord-Trøndelag. Han var utdannet våpensmed, og produksjon av våpen og ammunisjon beregnet for jakt og fangst i Ishavet dannet grunnlaget for butikken.
I løpet av de snart 145 årene siden butikken ble etablert har Andresens Vaabenforretning blitt et varemerke for jakt og fiskeinteresserte i hele Norge. Butikken drives i dag Julie Andresen, 5. generasjon Andresen.

I dag sysselsetter Andresens Vaabenforretning A/S 4 personer på heltid. I tillegg har butikken en rekke kompetente ekstrahjelper som trør til når et er behov for dette.
Våpen og fangst er også i dag en viktig del av butikken, men fiske og friluftsutstyr har også en stor del i vareutvalget.

Telefon: 77 68 24 03
Epost
Nettside
Facebook

Bergans - Havneterminalen

Bergans of Norway er en ledende aktør innen utvikling av turutstyr og teknisk bekledning. Vi har et bredt sortiment av klær til turer og jakt, ekspedisjoner og fritidsbruk.

Telefon: 77 65 20 40
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

City To Summit - Kirkegata 6

- High End Outdoor Gear - i alle segmenter, til fjellturer av alle slag vinter og sommer.

Vi har god kompetanse på og egen erfaring med alpine turer sommer og vinter. Vi har et bredt utvalg i ski- og klatreutstyr for alpine turer og i bekledning og turutstyr.

Vi har sterkt fokus på kvalitet. Vårt utstyr er valgt etter personlige utprøving og vurdering og består gjennomgående av ledende merkevarer av beste kvalitet.

Vi er meget opptatt av personlig tilpasning av utstyr. Hos oss får du god hjelp til valg av riktig utstyr for ditt formål, godt utstyr som vil gi trygghet og glede. Kom gjerne innom vår butikk i Tromsø sentrum, for gode råd eller bare for å slå av en hyggelig prat.

Telefon: 94 01 75 55
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Naturkompaniet - Storgata 52

Naturkompaniet er er en friluftsbutikk med mange kjente varemerker innen outdoor og friluftsliv. Hos oss finner du klær og utstyr fra blant annet Fjällräven, Tierra, Primus, Hanwag, Hestra, Patagonia, Icebreaker, Hilleberg, Devold, The North Face og Marmot.

Telefon: 40 40 76 08
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Intersport - Storgata 79-83

Intersport er verdens største sportskjede. Vi ble etablert i 1968 av 13 medlemsland. I dag teller vi 5600 butikker i 44 land. I 2020 blir alle G Sport- og G Max-butikker i Norge til Intersport.

Gjennom Intersport sitt verdensomspennende nettverk samarbeider vi med de største merkene innen sports- og friluftsutstyr, slik at vi alltid kan tilby deg de beste produktene til aktiviteten du elsker.Hos oss handler alt om å finne riktig utstyr til ditt bruk. Vi har dyktige fagfolk som hjelper deg å gjøre gode valg. Med lidenskap for sport og kvalitet sørger vi for at du blir fornøyd hver gang.

Telefon: 777 68 06 13
Epost
Nettside
Facebook

Lanullva - Storgata 64

Verdens varmeste strikkemetode i 100% sporbar Nativa-ull.Ullklærne strikket med en prisbelønt strikkemetode som garanterer god varmeregulering.

Telefon: 90 98 40 21
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Norrøna - Nerstranda

Norrøna is a family owned and run outdoor equipment company based at Lysaker, outside Oslo, Norway, producing high-end clothing, backpacks and accessories for climbing, skiing, mountain biking and other outdoor activities.

Since 1929 we have been dedicated to push the limits in developing high quality outdoor equipment for tough conditions, for example by making Europe's first Gore-Tex jacket in 1977.

Use our page on facebook to stay updated and communicate with us - tell us what you think, talk to other users, ask for their opinion, share your experiences, ask us to make your dream product or changes to your already existing Norrøna favorite.

Welcome to Nature!

Telefon: 48 89 86 10
Epost
Nettside
Facebook

Sats - Fredrik Langes gate 12

SATS Tromsø er Tromsøs mest moderne treningssenter i et av byens bevaringsverdige trebygninger midt i sentrum. Spennende innvendig arkitektur og design gjenspeiler et moderne treningssenter med topp kvalitet og høy kompetanse.

Våre dyktige ansatte hjelper deg i gang med målrettet og effektiv trening. Ønsker du tettere oppfølging anbefaler vi at du trener med en av våre personlige trenere.

Velkommen til trening i Tromsø sentrum!

Epost
Nettside
Facebook