BØKER, LEKER & HOBBY

Ark Tromsø - Nerstranda

ARK er Norges største bokhandelkjede. Vi har som ambisjon å gjøre bøker enda mer tilgjengelig for deg i butikk, på nett og mobil. Mer for pengene - helt enkelt!

Med 108 butikker over hele landet, nettbutikken ARK.NO og leseappen ARK e-bok skal vi være den mest tilgjengelige måten å kjøpe bøker på. Vi skal gjøre det enklere å søke etter, finne og kjøpe bøker i butikk, på nett og mobil. Vi skal ha den beste kvalitet i service og den raskeste levering av bøkene rett hjem til deg. Vi gjør vårt ytterste for å gi deg de beste prisene på bøker og andre spennende varer på nett og i våre butikker rundt i landet.

Telefon: 90 40 22 33
Epost
Facebook

Norli Bokhuset Tromsø - Storgata 86

Bokhuset Tromsø ønsker å være bokelskernes bokhandel og har et stort utvalg bøker i de fleste sjangre. Vi har ambisjon om å gjøre en ekstra innsats for bøker fra lokale forfattere og bøker om Nord-Norge. Vi har også et godt utvalg spill, kort og rekvisita. I Storgata har vi et stort utvalg kart til vei, turer i marka og på sjøen.I tillegg har vi stort og godt utvalg i rekvisita, skriveredskaper og kort.

Telefon: 77 68 30 36
Epost
Nettside
Facebook
Instagram