APOTEK & HELSEKOST

Apotek 1 Renen
Storgata 76

Apotek 1 Renen ligger midt i Storgata i Tromsø sentrum. I tillegg til å være et travelt byapotek har vi også mange andre oppgaver som leveranser til kommunen, skipsmedisin m.m

Telefon: 77 60 68 40
Epost
Nettside

Apotek 1 Stortorget
Storgata 87

Velkommen til Apotek 1 Stortorget i Tromsø! I våre lokaler ved Stortorget er det lett å komme inn, også for deg med barnevogn og rullator. Vi som jobber her er opptatt av å være imøtekommende for å hjelpe deg med gode råd og god service.

Telefon: 77 60 66 60
Epost
Nettside

NorDamp
Grønnegata 3

NorDamp har i dag 12 fysiske butikker rundt om i Norge, i tillegg til nettbutikk - www.nordamp.no. Vi har et variert utvalg av produkter, og prismatch på våre varer.

Hos våre fysiske utsalgssteder kan du prøve hele vårt utvalg av e-juicer gratis, samt få veiledning av våre dyktige ansatte, eller du kan bestille alt du trenger på nettet og motta produktene hjemme. Praktisk, ikke sant?

Din sikkerhet som forbruker er av avgjørende betydning for oss, og våre team bestående av kunnskapsrike vaping-fagfolk står klare til å veilede deg gjennom funksjoner, sikkerhet og drift av enheten din. Ta kontakt med oss her på nett eller i en av våre butikker.

Velkommen innom oss!

Telefon: 91 39 83 29
Epost
Nettside
Facebook

Sunkost
Nerstranda

Sunkost er en av Norges ledende helsekostkjeder. Gjennom 30 år har butikkmedarbeidere med spisskompetanse innen naturlig helse, trening og velvære bidratt til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre - for mange!

Telefon: 77 60 02 00
Nettside
Facebook

Vita
Nerstranda

VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i dag nesten 200 butikker fordelt over hele Norge. Den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981.

Vår misjon er å være en destinasjon for kvinner som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære. Vi vil tilfredsstille dette via fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser. Hos VITA på Nerstranda får du alltid gode tilbud og fantastisk rådgiving fra våre skjønne og serviceinnstilte ansatte.

Velkommen til VITA Nerstranda!

Telefon: 77 68 17 27
Nettside

Vitus Apotek
Nerstranda

Vi i Vitusapotek ønsker å legge økt vekt på råd og veiledning om det å holde seg frisk, eller hvordan du kan få en friskere hverdag selv om du kanskje har en sykdom. Vi kan gi råd om forebyggende tiltak og oppfordre deg til å være proaktiv og ta ansvar for din egen helse.

Telefon: 77 61 53 10
Epost
Nettside