APOTEK & HELSEKOST

Apotek 1 Renen - Storgata 76

Apotek 1 Renen ligger midt i Storgata i Tromsø sentrum. I tillegg til å være et travelt byapotek har vi også mange andre oppgaver som leveranser til kommunen, skipsmedisin m.m

Telefon: 77 60 68 40
Epost
Nettside

Apotek 1 Stortorget - Storgata 87

Velkommen til Apotek 1 Stortorget i Tromsø! I våre lokaler ved Stortorget er det lett å komme inn, også for deg med barnevogn og rullator. Vi som jobber her er opptatt av å være imøtekommende for å hjelpe deg med gode råd og god service.

Telefon: 77 60 66 60
Epost
Nettside

NorDamp - Storgata 106

NorDamp har i dag 12 fysiske butikker rundt om i Norge, i tillegg til nettbutikk. Vi har et variert utvalg av produkter, og prismatch på våre varer.

Hos våre fysiske utsalgssteder kan du prøve hele vårt utvalg av e-juicer gratis, samt få veiledning av våre dyktige ansatte, eller du kan bestille alt du trenger på nettet og motta produktene hjemme. Praktisk, ikke sant?

Din sikkerhet som forbruker er av avgjørende betydning for oss, og våre team bestående av kunnskapsrike vaping-fagfolk står klare til å veilede deg gjennom funksjoner, sikkerhet og drift av enheten din. Ta kontakt med oss her på nett eller i en av våre butikker.

Velkommen innom oss!

Telefon: 91 39 83 29
Epost
Nettside
Facebook

Sunkost - Nerstranda

Sunkost er en av Norges ledende helsekostkjeder. Gjennom 30 år har butikkmedarbeidere med spisskompetanse innen naturlig helse, trening og velvære bidratt til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre - for mange!

Telefon: 77 60 02 00
Nettside
Facebook

Vitus Apotek - Nerstranda

Vi i Vitusapotek ønsker å legge økt vekt på råd og veiledning om det å holde seg frisk, eller hvordan du kan få en friskere hverdag selv om du kanskje har en sykdom. Vi kan gi råd om forebyggende tiltak og oppfordre deg til å være proaktiv og ta ansvar for din egen helse.

Telefon: 77 61 53 10
Epost
Nettside