HJEM, BLOMSTER & INTERIØR

Bolia
Skippergata 32

Our collection is inspired by the vivid nature around us. The seasons, colours and materials. All captured, tailor-made and perfected by hand, and transformed into beautiful, timeless designs.

Sustainability is the starting point for every new design. Right from the first sketches to the final design, we make sustainable choices. But what matters most, is creating beautiful designs that last. Not just for years, but for generations.

Telefon: 94 52 27 23
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Britts Boutique AS
Lilletorget - Storgata 89

Britts interiør er en innholdsrik butikk med både møbler og interiør, kjøkkenutstyr med mer. Ta en titt på nettsidene for inspirasjon. 


Telefon: 77 60 19 80
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Fargerike Tromsø
Storgata 142

Velkommen til vår butikk, årets handelsbedrift i Tromsø 2010. Fargerike Tromsø er en moderne faghandel som har et stort fokus på at du skal bli en fornøyd kunde. Vi har en stor inspirasjonsavdeling med tapet, maling og gulv.

Hos oss finner du alt av maling, tapet, parkett, laminat, gulvbelegg, vegg-til-vegg tepper og innvendig solskjerming. Våre fargeeksperter hjelper deg med å lykkes i oppussingen.

Telefon: 77 68 66 15
Epost
Nettside
Facebook

Flying Tiger
Nerstranda 

Halløj! Vi elsker design, kreativitet og festligheter! Følg oss og få inspirasjon til hjemmet, kontoret og leker! #flyingtiger

Flying Tiger Copenhagen-butikkene tilbyr et spesielt, dynamisk utvalg av egendesignede produkter til overraskende rimelige priser. Vi har produkter i kategoriene: hjem, leker, hobby, fest, snacks, elektronikk, småting, motetilbehør og mer. Butikkene er steder hvor man kan utforske og ha det morsomt når man handler. Vi prøver å inspirere kundene våre til å prøve nye ting, være kreative og kose seg med menneskene de er glad i.

Telefon: 40 70 40 88
Nettside
Facebook

Galleri Nord
Sjøgata 11

Akvarellmaler Hilde Eilertsen Sletvold ble født i Harstad i 1965, men er nå bosatt i Tromsø. Hun er utdannet barnesykepleier og pedagogisk veileder. I 1990 begynte hun med akvarellmaling. De siste årene har hun malt på heltid. I dag har hun sitt atelier på Smørtorget i Tromsø sentrum, hvor hun også er en av gründerne.

Med små abstrakte virkemidler fører Hilde oss tett på virkeligheten. Hun får oss til å se lyset og speilingene i naturen på en intens måte. Hilde mestrer akvarell på elegant vis.

Telefon: 95 70 09 30
Epost
Facebook
Instagram

Glasshytta Blåst
Peder Hansens gate 4

Blåst er en liten bedrift hvor vi smelter glass, og blåser de vidunderligste ting. Vårt eminente team blåser egenartet design som selges i vårt galleri og spesialdesign på forespørsel.

Vi produserer alt fra drikkebeger i alle varianter, vaser og skåler til de mer skulpturelle og unike gjenstandene. Alle glassblåserne deltar i utforming- og designarbeidet, så her vil de fleste besøkende finne noe som faller i smak.

Blåst ble etablert i 2002 har siden blitt et naturlig stoppested på rundtur i Nordens Paris. Vi blåser glass i verkstedet vårt stort sett hver dag. Dersom du kommer kan du se forvandlingen fra glødende og flytende glassmasse til de vakreste gjenstander. Her er det varmt.

Telefon: 77 68 34 60
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Hermes II
Kystens hus - Stortorget 1

Butikken i Kystens Hus tilbyr et sprekt utvalg av lokalt, norsk og skandinavisk design, kyst- og fiskerirelaterte produkter, egne spesialdesignede Hermes II-kolleksjoner og andre miljøvennlige kvalitetsvarer.

Med et spennende vareutvalg, ønsker vi å gi deg en spesiell butikkopplevelse. Vi liker å dra fram lokale, norske og nordiske produsenter og designere. Hos oss finner du også flere produkter som aldri har vært solgt i Nord-Norge, og egne designserier som er spesiallaget kun for oss.

Telefon:
Epost
Nettside

Hos Haakon
Storgata 82

Siden 1923 har det vært møbelforretning i Storgata 82. Først var det Overvaags Møbelforretning, deretter Gautes interiør. Nå fører Haakon Bredrup stafettpinnen videre, når neste generasjon møbelhandler flytter inn i bygget. I bygården fra 1820-tallet - en av Tromsøs eldste - finner du et bredt utvalg møbler og interiørvarer av ypperste kvalitet.
Vi har fokus på norsk og nordisk design, og de fleste av våre leverandører er fra Norge, Sverige, og Danmark. I tillegg har vi flere internasjonale merker. Noen av dem kjenner du kanskje fra før, og andre har ikke vært i Tromsø før nå.
Vår kundegruppe er i hovedsak privatmarkedet, men vi er godt rustet for større prosjekter. Vi hjelper deg med dine prosjekter, små og store. Enten i den kreative laben i butikken vår, eller hjemme hos deg.

Telefon: 46 94 23 30
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Kiil Slettvoll
Grønnegata 72-74

Hos oss finner du utmerket håndverk fra Slettvoll og andre verdensledende produsenter som Montana, Fritz Hansen, Vitra, FLOS, By Lassen. Vi fører alle de store leverandørene både i Skandinavia, og ellers i verden.

KiiL har alt for ditt hjem, hytte og kontor, alt av ypperste kvalitet og design.
Vi tilbyr helhetlige løsninger både for privat- og kontraktmarkedet. Våre dyktige interiørdesignere hjelper deg gjerne med forslag og gode råd. Ønsker du full uttegning gjør vi selvfølgelig det. Vi kan også komme på hjemmebesøk eller ta en befaring på din arbeidsplass om det skulle være ønskelig.
Velkommen innom for en hyggelig handel! Vi snakkes.

Telefon: 40 00 54 45
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Kitch'n
Nerstranda

Kitch'n sin visjon er å være nummer 1 på kjøkkenet. Kitch'n skal være kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet, og for å være ekstra god service og fagkunnskaper.

Varekonsept er en dynamisk prosess for å kunne tilby riktig vare til riktig tid. Kitch'n fører mange kjente merkevarer, blant annet: Bodum, Cacas, Eva Solo, Fiskars, Global, Holmegaard, Kähler, iittala, Joseph Joseph, Le Creuset, Mac, Modern House, Magnor, Nespresso, Riedel, Rosendahl, Smeg, Victorinox med flere.

Produktene holder høy kvalitet og profil og er i hovedsak: Gryter og panner, kniver, bestikk, vin og barglass, kjøkkenglass, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, krydderkverner, ildfaste former, serviser m.m.

Telefon: 51 11 71 24
Epost
Nettside

Krane galleri og rammeverksted
Strandgata 30

Krane Galleri og Rammeverksted AS er byens tradisjonsrike galleri - og har holdt til i de samme lokaler i Strandgata siden 1908. Vårt fokus er kunst, innramming og kunsthåndverk.

Vi selger kunst på vegne av over 70 kunstnere og har jevnlige separatutstillinger. Hos oss finner du kunst til hjemmet ditt, til arbeidsplassen, og gaver til alle anledninger.

Vi driver også det som i dag er landsdelens største rammeverksted i topp moderne lokaler på Langnes - og har bred erfaring og kompetanse innen bevaring av kunst og bilder. Vårt motto er at ingenting er umulig - og vi har rammet inn alt fra sølvskjeer til fotballdrakter. Vi har fokus på å bevare ditt bilde/objekt på best mulig måte, og vil til enhver tid benytte oss av de beste materialer som fins fra våre leverandører.

Velkommen til hyggelig handel hos oss!

Telefon: 77 61 52 50
Epost
Nettside
Facebook

Kremmerhuset
Nerstranda

Kremmerhuset er en spennende interiørbutikk, hvor du kan finne inspirasjon til ditt personlige hjem. Vi har et bredt vareutvalg, og butikkene får levert nyheter hver uke, slik at du alltid finner noe nytt og inspirerende hver gang du besøker oss.

Våre innkjøpere reiser ut i verden flere ganger i året, for å finne de mest spennende og inspirerende varene. Vi bestiller produktene i ønsket farge og utførelse, og kjøper dem direkte fra leverandørene. Dette gir oss et unikt vareutvalg med en rekke produkter du kun finner hos oss.

Dette gjør også at vi har konkurransedyktige priser, samt et vareutvalg som glir sømløst inn i sesongens trender. Vi utvikler flere nye varepakker hver sesong, med fargepaletter og uttrykk som passer sammen som hånd i hanske, slik at du til enhver tid vil finne noe som passer akkurat din stil. På denne måten kan du mikse varer fra oss med det du allerede har, og variere interiøret ditt for å skape et hjem som både er trendy og personlig.

Telefon: 91 61 90 58
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Mester Grønn
Nerstranda

I vår blomsterbutikk finner du et stort utvalg av friske blomster og planter til enhver anledning.

På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster. La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens trendy tilbehør.
Plukk dine favorittblomster og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede.
Ønsker du å sende blomster til noen du er glad i eller til deg selv, så gjør du det enkelt i vår blomsterbutikk på nett.
Du kan bestille på nett og få levert blomster på døren i Tromsø eller hente de i butikken.
Velkommen til en hyggelig handel hos Mester Grønn Nerstranda Senter
- Vi skaper glede i alle hjem!

Telefon: 32 22 96 42
Epost
Nettside

Nille Nerstranda
Nerstranda

Nille er en ledende norsk lavpriskjede som tilbyr et stort og inspirerende utvalg produkter innen interiør, kjøkkenredskaper, leker, lys og hage m.m.
Gode kjøp til mange anledninger. Det som trengs for å skape den rette stemningen og dekorasjonen til enhver anledning.

Du finner oss i 2.etasje.

Nille Veita
Veita

Nille er en ledende norsk lavpriskjede som tilbyr et stort og inspirerende utvalg produkter innen interiør, kjøkkenredskaper, leker, lys og hage m.m.
Gode kjøp til mange anledninger. Det som trengs for å skape den rette stemningen og dekorasjonen til enhver anledning.

Du finner oss på Plan 2, med inngang også fra Storgata.

Telefon: 97 46 10 32
Nettside

Princess
Nerstranda

Hos oss finner du alt du trenger av gardiner, sengesett, håndklær, dyner og puter, pledd, duker, persienner, liftgardiner og mange andre varer. I tillegg har vi et bredt sortiment for interiørvarer til barnerommet. Alle våre kroppsnære produkter er ØkoTex sertifiserte. Vi tilbyr trygge tekstiler som er fri for helseskadelige kjemikalier. Vi har også egen systue og hjelper deg gjerne med spesialtilpassede gardiner. Vi sees!   

Telefon: 77 68 70 00
Epost
Nettside

Taras
Nerstranda

Vi har et stort utvalg av kaffe, te, konfekt, lakris og annet godt. Vi fører også merker som Green Gate, Bodum, Marimekko, Mummi, Lucie Kaas, Blafre, stearinlys og servietter. 

Telefon: 95 41 19 66
Epost
Nettside
Instagram

Tromsø Farvehandel
Storgata 81

Tromsø Farvehandel AS er byens eldste og siste selvstendige farvehandel, grunnlagt i 1906.

Vi er både grossist og detaljhandel. Vårt vareutvalg består blant annet av:

 • maling
 • lakk
 • pensler
 • verktøy og jernvarer
 • nøkler
 • kunstutstyr
 • oljelamper m/utstyr
 • tapeter
 • lim
 • vaskemiddel/utstyr
 • gulvbelegg, matter og gulvtepper
 • flagg og vimpler

Telefon: 77 68 25 14 
Epost
Nettside
Facebook