HJEM, BLOMSTER & INTERIØR

Bolia - Skippergata 32

Our collection is inspired by the vivid nature around us. The seasons, colours and materials. All captured, tailor-made and perfected by hand, and transformed into beautiful, timeless designs.

Sustainability is the starting point for every new design. Right from the first sketches to the final design, we make sustainable choices. But what matters most, is creating beautiful designs that last. Not just for years, but for generations.

Telefon: 94 52 27 23
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Fargerike Tromsø - Storgata 142

Velkommen til vår butikk, årets handelsbedrift i Tromsø 2010. Fargerike Tromsø er en moderne faghandel som har et stort fokus på at du skal bli en fornøyd kunde. Vi har en stor inspirasjonsavdeling med tapet, maling og gulv.

Hos oss finner du alt av maling, tapet, parkett, laminat, gulvbelegg, vegg-til-vegg tepper og innvendig solskjerming. Våre fargeeksperter hjelper deg med å lykkes i oppussingen.

Telefon: 77 68 66 15
Epost
Nettside
Facebook

Flying Tiger - Nerstranda

Halløj! Vi elsker design, kreativitet og festligheter! Følg oss og få inspirasjon til hjemmet, kontoret og leker! #flyingtiger

Flying Tiger Copenhagen-butikkene tilbyr et spesielt, dynamisk utvalg av egendesignede produkter til overraskende rimelige priser. Vi har produkter i kategoriene: hjem, leker, hobby, fest, snacks, elektronikk, småting, motetilbehør og mer. Butikkene er steder hvor man kan utforske og ha det morsomt når man handler. Vi prøver å inspirere kundene våre til å prøve nye ting, være kreative og kose seg med menneskene de er glad i.

Telefon: 40 70 40 88
Nettside
Facebook

Forma Studio - Storgata 54 

Forma Studio ble lansert i 2022. Vi åpnet fysisk butikk 22. desember 2022, og nettbutikk like etter. Butikken holder til i Storgata 54, 9008 Tromsø.

Både eiere og de som skal drive den daglige driften har lang farstid innenfor bransjen. Med deres genuine interesse for interiør og design, har de selv plukket ut kvalitetsmerker og produkter som de selv kan stå inne for.

Hos oss vil du finne både mindre interiørvarer samt møbler til alle rom - og i alle prisklasser. Vi ønsker å satse på mangfold, og kunne tilby nye og spennende produkter til kunder i alle aldre og livsfaser.

Visste du at vi også tilbyr faglig og personlig hjelp på alt i fra innredningsforslag, til sømtjenester og hjembesøk? Dette gjelder også større og mindre prosjekter i det offentlige. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Telefon: 45 49 50 27
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Galleri Nord - Sjøgata 11

Akvarellmaler Hilde Eilertsen Sletvold ble født i Harstad i 1965, men er nå bosatt i Tromsø. Hun er utdannet barnesykepleier og pedagogisk veileder. I 1990 begynte hun med akvarellmaling. De siste årene har hun malt på heltid. I dag har hun sitt atelier på Smørtorget i Tromsø sentrum, hvor hun også er en av gründerne.

Med små abstrakte virkemidler fører Hilde oss tett på virkeligheten. Hun får oss til å se lyset og speilingene i naturen på en intens måte. Hilde mestrer akvarell på elegant vis.

Telefon: 95 70 09 30
Epost
Facebook
Instagram

Glasshytta Blåst - Peder Hansens gate 4

Blåst er en liten bedrift hvor vi smelter glass, og blåser de vidunderligste ting. Vårt eminente team blåser egenartet design som selges i vårt galleri og spesialdesign på forespørsel.

Vi produserer alt fra drikkebeger i alle varianter, vaser og skåler til de mer skulpturelle og unike gjenstandene. Alle glassblåserne deltar i utforming- og designarbeidet, så her vil de fleste besøkende finne noe som faller i smak.

Blåst ble etablert i 2002 har siden blitt et naturlig stoppested på rundtur i Nordens Paris. Vi blåser glass i verkstedet vårt stort sett hver dag. Dersom du kommer kan du se forvandlingen fra glødende og flytende glassmasse til de vakreste gjenstander. Her er det varmt.

Telefon: 77 68 34 60
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Hermes II - Kystens Hus - Stortorget 1

Butikken i Kystens Hus tilbyr et sprekt utvalg av lokalt, norsk og skandinavisk design, kyst- og fiskerirelaterte produkter, egne spesialdesignede Hermes II-kolleksjoner og andre miljøvennlige kvalitetsvarer.

Med et spennende vareutvalg, ønsker vi å gi deg en spesiell butikkopplevelse. Vi liker å dra fram lokale, norske og nordiske produsenter og designere. Hos oss finner du også flere produkter som aldri har vært solgt i Nord-Norge, og egne designserier som er spesiallaget kun for oss.

Telefon:
Epost
Nettside

Hos Haakon - Storgata 82

Vi har fokus på norsk og nordisk design, og de fleste av våre leverandører er fra Norge, Sverige, og Danmark. I tillegg har vi flere internasjonale merker. Noen av dem kjenner du kanskje fra før, og andre har ikke vært i Tromsø før nå.

Vår kundegruppe er i hovedsak privatmarkedet, men vi er godt rustet for større prosjekter. Vi hjelper deg med dine prosjekter, små og store. Enten i den kreative laben i butikken vår, eller hjemme hos deg.

Telefon: 46 94 23 30
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Kitchn - Nerstranda

Kitch'n sin visjon er å være nummer 1 på kjøkkenet. Kitch'n skal være kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet, og for å være ekstra god service og fagkunnskaper.

Varekonsept er en dynamisk prosess for å kunne tilby riktig vare til riktig tid. Kitch'n fører mange kjente merkevarer, blant annet: Bodum, Cacas, Eva Solo, Fiskars, Global, Holmegaard, Kähler, iittala, Joseph Joseph, Le Creuset, Mac, Modern House, Magnor, Nespresso, Riedel, Rosendahl, Smeg, Victorinox med flere.

Produktene holder høy kvalitet og profil og er i hovedsak: Gryter og panner, kniver, bestikk, vin og barglass, kjøkkenglass, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, krydderkverner, ildfaste former, serviser m.m.

Telefon: 51 11 71 24
Epost
Nettside

Mester Grønn - Nerstranda

I vår blomsterbutikk finner du et stort utvalg av friske blomster og planter til enhver anledning.

På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster. La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens trendy tilbehør.
Plukk dine favorittblomster og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede.
Ønsker du å sende blomster til noen du er glad i eller til deg selv, så gjør du det enkelt i vår blomsterbutikk på nett.
Du kan bestille på nett og få levert blomster på døren i Tromsø eller hente de i butikken.
Velkommen til en hyggelig handel hos Mester Grønn Nerstranda Senter
- Vi skaper glede i alle hjem!

Telefon: 32 22 96 42
Epost
Nettside

Nille - Nerstranda

Nille er en ledende norsk lavpriskjede som tilbyr et stort og inspirerende utvalg produkter innen interiør, kjøkkenredskaper, leker, lys og hage m.m.
Gode kjøp til mange anledninger. Det som trengs for å skape den rette stemningen og dekorasjonen til enhver anledning.

Du finner oss i 2.etasje.

Telefon: 97 48 32 06
Epost
Nettside

Princess - Nerstranda

Hos oss finner du alt du trenger av gardiner, sengesett, håndklær, dyner og puter, pledd, duker, persienner, liftgardiner og mange andre varer. I tillegg har vi et bredt sortiment for interiørvarer til barnerommet. Alle våre kroppsnære produkter er ØkoTex sertifiserte. Vi tilbyr trygge tekstiler som er fri for helseskadelige kjemikalier. Vi har også egen systue og hjelper deg gjerne med spesialtilpassede gardiner. Vi sees!

Telefon: 77 68 70 00
Epost
Nettside

SevenDesign Atelier - Strandgata 34

SevenDesign Atelier er et rammeverksted, en kafé, et designbyrå, en butikk med tegne- og maleutstyr, og en håndverksbedrift, (f.eks. gravering på tre, stein, glass og metall, eller du kan få reparert/restaurert gamle rammer, pyntegjenstander, etc..).

Vi selger også forskjellig håndarbeid laget av kreative folk ifra Tromsø, og leier ut arbeidsrom for malere/håndverkere.
Er du interessert så ta kontakt!

Vi har også en ny kunstutstilling her hver måned fra lokale kunstnere.

Velkommen innom! :)

Telefon: 45 91 11 97
Epost
Facebook
Instagram

Snorre Art - Torgsenteret

Farger, form og rom sammensatt med linjeføringer og strøk så det fungerer som en helhet i bildet. Det e mitt mål i mine malerier.

Jeg jobber med abstrakte former hvor det halvfigurative trer frem i bildeflaten underveis. Mitt kjennemerke er bl.a. at du alltid finner pastose bestemte strøk som står i bildeflaten. Det Nordnorske særpreg kommer ofte til utrykk.

Telefon: 45 50 39 75
Epost: bernt@snorreart.no
Nettside
Facebook

Taras - Nerstranda

Vi har et stort utvalg av kaffe, te, konfekt, lakris og annet godt. Vi fører også merker som Green Gate, Bodum, Marimekko, Mummi, Lucie Kaas, Blafre, stearinlys og servietter.

Telefon: 95 41 19 66
Epost
Nettside
Instagram

Tromsø Farvehandel - Storgata 81

Tromsø Farvehandel AS er byens eldste og siste selvstendige farvehandel, grunnlagt i 1906.

Vi er både grossist og detaljhandel. Vårt vareutvalg består blant annet av:

 • maling
 • lakk
 • pensler
 • verktøy og jernvarer
 • nøkler
 • kunstutstyr
 • oljelamper m/utstyr
 • tapeter
 • lim
 • vaskemiddel/utstyr
 • gulvbelegg, matter og gulvtepper
 • flagg og vimpler

Telefon: 77 68 25 14
Epost
Nettside
Facebook