HÅR & VELVÆRE

Cutters
Nerstranda

Cutters er et nytt og unikt drop-in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 299,- uavhengig av kjønn og type klipp. I noen tilfeller hender det så klart at hårklippen tar litt lengre tid, men du betaler likevel samme pris. Vi tilbyr ikke tjenester som hårvask, hodemassasje, farging eller striping av hår, men fokuserer på det vi er best på; hårklipp og enkel styling. Hos oss vet du alltid hva du får og hva du betaler for.

Fornøydhetsgaranti
Vi ønsker fornøyde kunder og er derfor svært opptatt av å levere opp til forventningene våre. Satt du igjen med en dårlig opplevelse? Da kommer du tilbake, så ordner vi opp.

Nettside
Facebook

Essens Dagspa
Storgata 85

Essens for oss er balanse mellom kropp og sjel, velvære, skjønnhet og tid å ta vare på seg selv.

Essens Dagspa tilbyr en rekke ulike behandling innen:

 • Dermapen
 • IPL Laser
 • Trådløft
 • Hudpleie
 • Medisinsk behandling
 • Botox/Restylane
 • Spabehandling
 • Massasje
 • Hårfjerning
 • Vipper og bryn
 • Makup
 • Hånd og fotpleie

Besøk våre nettsider for mer informasjon om de ulike behandlingstilbudene.

Telefon: 77 75 34 00
Epost
Nettside
Facebook

Frost
Storgata 34

Vi er et kreativt velvære hus med lidenskap & hjerte for faget som har fokus på helhet og kvalitet. Vi tilbyr tjenester innenfor frisør, barber, Make-Up, Naildesign, Brynstyling og vippeextension.

Du er hjertlig velkommen innom for en konsultasjon uten forpliktelser.

Timer kan bookes online på fixit.no

Telefon: 40 07 67 70
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Høst Frisør
Storgata 9

Vi har fokus på kreativitet og kvalitet, og ønsker store og små velkommen til vår salong for en sanselig frisøropplevelse.

HØST FRISØR tilbyr milde og snille produkter. Milde og snille mot både mot våre kunder og miljøet. Fordi vi bryr oss.

Telefon: 92 22 22 07 
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Hårsveis'n
Cora Sandels gate 1

Du finner oss sentralt i Storgata, rett rundt hjørnet av Burger King. I vårt lille, koselige lokale håper vi du skal finne deg til rette, og virkelig nyte din egentid.

Vi setter kvalitet og god service høyt, og synes det er en selvfølge at du som kunde skal føle deg godt mottatt i salongen. Dersom du lurer på noe, hjelper vi deg gjerne! Spør oss gjerne om råd angående hår og hodebunn.

Telefon: 96 91 84 63
Nettside
Facebook
Instagram

Kicks
Nerstranda

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med et bredt sortiment innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Idag finnes totalt ca 250 butikker i Norge, Sverige og Finland.
KICKS tilbyr et attraktivt sortiment innen kosmetikkmarkedet, og gjennom engasjerte og profesjonelle medarbeidere gir vi hver besøkende personlig service og en hyggelig kjøpsopplevelse. 

Telefon: 77 68 79 81
Nettside
Facebook
Instagram

La Lash
Veitasenteret

Vi er spesialister på vipper, bryn og negler. I tillegg tilbyr vi hudpleie behandlinger, voksing og hair-extensions.

La Lash er i stadig vekst, og det gir oss en bekreftelse på at Tromsø er fornøyd med våre behandlinger. Hos oss er det viktig å sikre kundene våre høy kvalitet. Velkommen til salongen vår på Veita kjøpesenter!

Telefon: 41 64 10 52
Nettside
Facebook
Instagram

Nikita
Nerstranda

Velkommen til Nikita Hair Nerdstranda!
Vi er et dyktig frisørteam som elsker frisørfaget og setter kundene først.
Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger som vil gi deg "a great feeling".
Vi tilbyr også gratis konsultasjon.

Telefon: 23 31 11 00 tast 1
Nettside
Facebook
Instagram

Normal
Storgata 46-50

Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.

Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.

Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.

Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i Europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

Telefon: 40 81 02 18
Epost
Nettside

Rituals
Nerstranda

Rituals hjelper deg å roe ned.
Med en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, makeup og interiør blander Rituals moderne teknologi med tradisjonelle ritualer fra det fjerne Østen. Resultatet er eksklusive velvære produkter til en overkommelig pris, som endrer dine dagligdagse rutiner til mer meningsfulle ritualer. Shopping hos Rituals byr ikke bare på flotte produkter, men også en avkoblende stund.

Telefon: 41 35 54 19
Nettside
Facebook
Instagram

Salong Carina
Storgata 75

Vår historie
Salong Carina AS ble stiftet i 1974 av Gunvor Rotvold og holdt til i SAS bygget de første årene. Flyttet inn i Veitasenteret i 1984 og var der frem til Mars 2011.
Vigdis Helene Andreassen Azaouzi overtok som innehaver Januar 2002, etter å ha jobbet på SALONG CARINA AS i 10 år. Nå holder vi til i Storgata 75. der vi stortrives!
Oss i dag
I dag tilbyr vi våre kunder den beste servicen til en hver tid!
Bestill deg time på Appen FIXIT Timebestilling, kom innom for en prat eller ring oss for klipp, farging, oppsett av hår, farging av vipper og bryn, extension, make-up, og mye mer.
Våre produkter
Vi har produkter fra HÅROLOGI, REDKEN, CUTRIN med BIO+ og Sensetivserien. GREAT LENGHTS extension, SARA`S click on click off, TOPPIK, MM Kolagen, GHD og FATBOY.
Serien vår PUREOLOGY er for fargebehandlet hår. Veganske fremstillte produkter uten salt, som bevarer fargen.

Telefon: 77 68 66 20
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Stenersen frisør
Strandskillet 2

Frisørsalong etablert i 1967 av frisørmester Reidar Stenersen i hjertet av Tromsø.
Dame og herresalong med både drop-in og timebestilling. Drives i dag av Reidar Stenersen Jr.

Telefon: 77 60 37 40
Epost
Nettside
Facebook

The Body Shop
Nerstranda

The Body Shop har et bredt sortiment av kosmetikk, hud- og hårprodukter. Våre produkter er basert på naturlige ingredienser som er bra både for huden din og for miljøet. Vi er imot dyretesting og jobber aktivt for miljø, menneskerettigheter og for å fremme selvfølelse. Vi har et eget program for rettferdig handel, Community Fair Trade, som gir mer enn 25 000 mennesker en rettferdig lønn og gode arbeidsforhold.

Telefon: 46 42 91 78
Nettside
Facebook
Instagram