OVERNATTING

Clarion Collection Hotel Aurora - Sjøgata 19-21

På Clarion Collection Hotel Aurora kan du oppleve Tromsø på sitt vakreste i hyggelige omgivelser. Nyt et hotellopphold på bryggekanten med utsikt over Ishavskatedralen og Tromsøs mektige natur.

Beliggenhet
Hotellets sentrale beliggenhet gir deg et unikt utgangspunkt for å oppleve Tromsø og byens mange kulturtilbud og attraksjoner. Ønsker du å dra på hvalsafari eller fisketur, ligger båtene ved kaia like ved.

Mat og drikke
I tillegg til en herlig frokost serverer vi både Afternoon Sweets og Evening Meal hver dag. Les mer om mat og drikke hos oss her!

Relax-avdeling med badstue og utendørs jacuzzi
Byens eneste utendørs jacuzzi med nydelig utsikt mot Tromsdalstinden og Ishavskatedralen. Nyt nordlyset på vinterstid og midnattssola om sommeren.

Konferanse og event
Hotellet har totalt fire konferanserom i ulike størrelser, og det største møterommet har en kapasitet på 140 personer. Alle møterommene ligger i 1. etasje og passer derfor godt for personer med handicap. Hotellet passer også perfekt for bryllup, konfirmasjon, bursdager eller når store anledninger skal feires. For private selskaper og konferanser kan vi ha bankett og mottakelse i hotellets auditorium. Våre dyktige og vennlige medarbeidere hjelper deg gjerne å sette sammen ditt arrangement.

Personlig og engasjert
Clarion Hotel Aurora er et personlig hotell med en engasjert stab som gjør alt for at ditt opphold blir fornøyelig. Etter en opplevelsesrik dag i Tromsø byr hotellet på en imøtekommende og rolig atmosfære som skaper en levende ramme rundt ditt opphold.

Cash free
Clarion Collection Hotel Aurora gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre.

Telefon: 77 78 11 00
Epost
Nettside
Facebook

Clarion Collection Hotel With - Sjøgata 35-37

På Clarion Collection Hotel With bor du midt i Tromsøs maritime historie med vakker utsikt over havnen, havet og Ishavskatedralen.

Like ved havnen i Tromsø
Tromsø blir ofte omtalt som nordens Paris, og er virkelig et arktisk eventyr. Hotellet ligger vakkert til på bryggen omringet av de mektige fjellene og Ishavskatedralen. Byen, som er en opplevelse i seg selv, kan du lese mer om her.

Fika og kveldsmat inkludert
Hver morgen kan du spise en god og stor frokost, som selvsagt er inkludert i romprisen når du bor hos oss. I tillegg setter vi frem fika hver ettermiddag, og på kvelden kan du spise kveldsmat uten å trenge å forlate hotellet. Les mer om måltidene under Servicetilbud.

Lobbybar
I lobbybaren vår kan du slappe av med kaffe og te når du ønsker. Her får du også kjøpt et glass vin eller en kald øl, samt småretter og snacks.

Maritimt design
Hotellets arkitektur henter inspirasjon fra de gamle sjøbodene som tidligere dominerte Tromsø havn. Hotellets interiør er preget av maritime detaljer som skipsklokker, båtgulv og andre gjenstander fra byens lange og spennende historie.

Møterom og konferanse
Hotellets konferanseavdeling har tre ulike møterom. Ett rom har plass til opp til 50 personer, ett har plass til seks personer og det siste rommet har plass til åtte. Les mer om våre møterom her.

Hotellets histori
Hotellet er oppkalt etter den legendariske Hand Rudolf With som var kaptein på TFDS, Troms Fylkes Dampskibsrederi. Allerede i 1867 ble With den første kapteinen om bord på dampbåten Tromsø som la grunnlaget for byens videre utvikling som sjøfartsby.

Epost
Nettside
Facebook 

Clarion Hotel The Edge - Kaigata 6

Clarion Hotel The Edge er Tromsøs største kongress- og konferansehotell, og med Kitchen & Table Tromsø og Living Room er The Edge et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris.

Clarion Hotel The Edge - i Tromsø sentrum
Helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum ligger Clarion Hotel The Edge med sin innovative arkitektur og speiler seg i vannflaten. Herfra kan du oppleve nordlyset, midnattsolen, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske naturen. Les mer om Tromsø her. Vi har fokus på å være et miljøvennlig hotell, og er derfor bygget i miljøklasse A.

Konferanse i Nord-Norge
Clarion Hotel The Edge har byens største konferansesesal med en kapasitet på 1000 personer, og sammen med den unike beliggenheten på bryggekanten midt i Tromsø sentrum, er dette et spektakulært og inspirerende sted å arrangere møter, kurs, konferanser, event eller kulturarrangementer.

Skybar i Tromsø
Clarion Hotel The Edge er en levende møteplass i Tromsø. I 11. etasje ligger vår stolthet; Tromsø sin eneste skybar! Lokalet kan brukes til private arrangement, feiringer eller møter. I helger hvor skybaren ikke er reservert for arrangementer er innbyggere i Tromsø, forretningsreisende og turister velkommen til å nyte forfriskende drikke, god musikk og en spektakulær utsikt på byens tak!

Epost
Nettside
Facebook

Comfort Hotel Xpress - Grønnegata 35

Comfort Hotel Xpress Tromsø ligger i byens sentrum, med gangavstand til alt som må ses og oppleves.

Vi tenker nytt
Comfort Hotel Xpress er annerledes! Hotellet åpnet i 2014, og her finner du den siste teknologien og de sterkeste fargene. Her er det lite som er meningsløst eller i veien, vi liker det som er edgy. Vi er ikke som andre, helt enkelt.

No fuzz
Dette er et hotell med smarte løsninger, for deg som ikke vil legge penger på unødvendige saker. Det betyr at du slipper dyre tjenester som room service og minibar på rommet. Derimot finner du mye snacks, mat og drikke i vår lobbyshop, som er åpen døgnet rundt. Vi gjør også vårt beste for å påvirke miljøet så lite som mulig, noe du vil merke når du bor her. Vi har kuttet ut hotellrestauranten, og bytter ikke håndklær og sengetøy for deg hver dag.

Kule og kompakte rom
Vi har 192 smarte hotellrom, som er kompakte, med lekre farger og moderne møbler. Du får alltid et rent og fresht rom når du kommer til oss. Men for å kunne være et enda rimeligere hotellalternativ i Tromsø så ryddes ikke rommene for deg hver dag. Om du bor over en periode, rydder og vasker vi rommet hver fjerde dag. Vi kommer gjerne og fikser litt for deg i mellomtiden, men da mot en mindre avgift. Kom, så forteller vi deg mer om hvorfor og hvordan!

Telefon: 77 60 05 50
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Quality Hotel Saga - Richard With's plass 2

Quality Hotel Saga er et moderne byhotell beliggende i sentrum av Tromsø ved siden av hurtigrutekaia og flybussterminalen.

Sentralt hotell med utsikt
Hotellets moderne rom byr på en fantastisk utsikt til Ishavskatedralen, Tromsdalstindene og Tromsø sentrum. Med gangavstand til Tromsø Domkirke, Nordnorsk kunstmuseum og Polarmuseet er du sikret et spennende opphold i Tromsø. Hotellet ligger midt i sentrum, og har byens shopping-og kulturtilbud rett utenfor hotelldøren. Her kan du lese litt mer om hva du kan gjøre når du besøker Tromsø.

Konferanse
Hotellet fullførte nylig en betydelig utvidelse og kan by på ny restaurant, resepsjon og møterom. Konferanseavdelingen har 7 fleksible konferanselokaler med kapasitet på 200 personer i vår største sal.

Telefon: 77 60 70 00
Epost
Nettside
Facebook

Scandic Ishavshotel - Fredrik Langes gate 2

Hos oss står du opp til fylkets beste frokost!
Bo rett på kaia i Tromsø, Nordens Paris, og nyt den fantastiske utsikten fra hotellet. Opplev nordlyset om vinteren, og midnattssola om sommeren. Den ferskeste sjømaten får du hos vår restaurant Roast. Fleksible møterom og gode kurs- og konferansefasiliteter.

Hotellet har konferansefasiliteter med kapasitet for opptill 450 deltakere og vi kan skreddersy alle type møter, arrangementer og konferanser. Uansett om du har rukket å oppleve byen eller vært på konferanse, bør du avslutte dagen i vår restaurant, Roast. Her kan du bestille fantastisk mat fra en moderne a la carte-meny med den ferskeste sjømat og lokalt kjøtt - alt tilberedes i et åpent kjøkken. Etter middagen kan du nyte god drikke i Roast Bar som har en omfattende barmeny og et stort utvalg av lokal øl. Om morgenen er vi stolte av å kunne tilby en frokostbuffet som er blant landets beste, og som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost syv år på rad.

Telefon: 77 66 64 00
Epost
Nettside
Facebook