RESTAURANTER

Arctandria sjømatrestaurant
Strandtorget 1

Arctandria SjømatRestaurant er som navnet sier sjømat. Her finner du mye god fisk, skalldyr, hval og sel. Røkt og saltet selskinke og Grillet tørrfisk er to av våre spesialiteter. Selskinke eller Barentsskinke som vi kaller det - servert sammen med litt tangremulade er rene selskapsmaten. 

Epost
Nettside

Biffhuset
Strandtorget 1

BiffHuset serverer biff i flere størrelser og varianter - i tillegg til både gris, kylling, kje og får. Grønnsaker og salater finnes selvsagt også. Kje og kjelost er noen av våre spesialiteter.

Høsten 2012 fikk vi installert en Josper grill (uttales Hospér pga spansk opprinnelse), som er den beste inndørsgrillen som er å oppdrive. Ikke bare gir grillen smak fra trekullet som brukes, men temperaturer på opp til 500°C gir kjøttet raskt en stekeskorpe. Slik fanges mer av kjøttsaften, med smaken, inne i kjøttet. Du vil smake forskjellen.

Telefon: 77 60 07 20
Epost
Nettside
Facebook

Big Bite
Nerstranda

Fersk fastfood. Et sunt og smakfullt alternativ, nysmurt og alltid basert på de ferskeste råvarene.

Telefon: 47 97 94 62
Nettside

Burger King
Storgata 84

Vi er verdens nest nordligste Burger King. Hos oss kan du slappe av i lyse trendy lokaler når det er som mørkest ute, eller du tar en tur innom og hilser på oss om natten, for vi har jo selvsagt nattåpent når du er på vei hjem fra en hyggetur på byen. Og er du i byen med barna en ettermiddag, ja så har vi lekerom for de minste også. Åpnet i 1996. 

Telefon: 77 65 89 55
Nettside

Burgr
Skippergata 6a

Tromsø kuleste burgersjappe med kortreist øl.

Epost
Nettside
Facebook

Casa Inferno
Vestregata 2

Pizzarestaurant med karakter i Tromsø sentrum.
Vi har tatt med oss litt av Italia til polarsirkelen. Med vår vedfyrte steinovn serverer vi autentiske pizzaer laget av italienske kokker i napolitansk stil samt kvalitetsvin fra Italia. Alt dette i en steampunk-inspirert atmosfære.
Vi satser på autentisk italiensk meny, både når det gjelder mat og drikke. Dog legger vi inn flere lokale råvarer og ikke minst microbrygget Tromsø-øl (fra Bryggeri 13) som husets øl.
Casa Inferno er både en opplevelse for smaken av det Italienske og det visuelle i form av nyskapende stil.
Åpent alle dager i uken.

Telefon: 77 68 09 95 
Epost
Nettside
Facebook
Instagram
Wolt
Foodora

Du Verden
Samuel Arnesens gate 6

Du Verden var lenge en drøm - en drøm om et restauranthus tilpasset forretningsforbindelser, vennegjenger, familier og par.

Et sted der gjestene kunne velge hvilken del av restauranten de ville spise i etter anledning eller ønske om meny. Et sted der gjestene ville føle seg like hjemme i dress, som i jeans. Et sted som stod ut. Et sted der råvarer av høy kvalitet var kjernen.

Du Verden er et slikt sted. Et sted for gode måltider - uformelt i formen, elegant i stilen.

Vi har lidenskap for god mat, et velfylt og spennende drikkekart og et ønske om å yte vårt beste hver eneste dag.

Vi mener vi har et godt tilbud til de aller fleste, og håper du finner veien til oss for en lunsj eller middag med venner, med forretningsforbindelser, med kjæresten, med familien - eller for en stor fest.

Velkommen inn.

Telefon: 41 29 20 00
Epost
Nettside
FacebookEgon
Storgata 50

Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon.

Velkommen! 

Telefon: 77 75 17 35
Epost
Nettside
Facebook

Emmas Drømmekjøkken
Kirkegata 8

HYGGE OG KOS
Å innta et måltid på Emmas, kan være både intimt og høytidelig, men først og fremst hjemmehyggelig og avslappende. Den vel tilberedte maten er alltid velsmakende. Emma og staben er opptatt av at det skal være en glede og en fest å spise hos dem. Sjenerøsitet, omsorg og kjærlighet blandet med høy faglig ekspertise er noen av suksessfaktorene hos Emma og hennes stab. De yter maksimalt for at gjestene skal kose seg. 

Telefon:  77 63 77 30
Epost
Nettside
Facebook

Fiskekompaniet
Killengreens gate

I en tid med stress og hurtigmat ønsker vi å dele med dere det ekte og naturlige som havet fortsatt gir oss. La oss få inspirere med smaker fra landsdelen og andre deler av verden. Velkommen innom for en kulinarisk opplevelse!

Bordbestilling for opptil åtte personer kan gjøres HER. For selskap eller reservasjon av bord til flere enn åtte personer ta kontakt på epost.

Telefon: 77 68 76 00
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Graffi Grill
Samuel Arnesens gate 5

Velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant, full av god atmosfære. På vår Josper kullgrill griller vi det meste fra deilige fileter til hjemmelagede burgere, fisk, vegetarretter og mye annet godt. Graffi Grill er en godt besøkt restaurant og vi anbefaler våre gjester å reservere et bord for sikkerhets skyld. Bordbestillingen gjør du her. Graffi er et gammelt trøndersk uttrykk og betyr "å ha greie på". 

Telefon: 46 46 70 00
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Hildr
Skippergata 11

På Hildr Gastro Bar fokuserer vi på både internasjonalt og lokalt inspirerte småretter, velsmakende cocktails, og nøye utvalgt vin og øl. Vår meny endres kontinuerlig, basert på både årstid, og kokkens humør. Vi strever etter å lage morsomme retter som overrasker og inspirerer.

Telefon: 41 60 77 79
Epost
Nettside
Facebook

Kitchen & Table
Kaigata 4

Marcus Samuelsson's kitchen brings the flavours of Manhattan to your table. The multicultural mix of people, lifestyles and food is what makes Manhattan so fantastic. And when it comes to food, Manhattan is certainly home to some amazingly unique flavour combinations.

The Swedish top chef Marcus Samuelsson, who is based in New York, decided to bring Manhattan's great range of delicious dishes to Scandinavia and combine them with local ingredients to bring you exciting and refreshing flavour sensations.

Telefon: 77 66 84 84
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Maskinverkstedet
Nordøstpassasjen 49

SKAP HISTORIER OG MINNER GJENNOM MAT, DRIKKE, OPPLEVELSEN OG MENNESKENE

En restaurant, en lunsjplass, en bar, et konsertlokale. En plass med god takhøyde og stemning.

Bygget har fått nytt design. Her inne har båtmotorer og maskiner blitt reparert og behandlet siden 1911. Vi har kledt det inn i ny grønn drakt. Innsiden har fått bevare elementer og sjel. Interiørdesignet har holdt fokus på industrihistorie, varme materialer og farger som er klassiske og rustikke.

Telefon: 95 06 86 00
Epost
Booking
Nettside
Facebook
Instagram

Mathallen
Grønnegata 58/60

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012 og Ingridprisen 2015, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater og ettertraktet gjestekokk for både regjeringsmiddager og når det beste av norsk mat skal presenteres i det store utland. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Den gode restaurantopplevelsen
Når restaurantkvelden starter, er det bare å overlate alt til vårt kyndige kjøkken. Den fulle menyen gir en helhetlig kulinarisk opplevelse, med utsøkte smaker i tilpassede porsjoner. Man får også med mye av dette på vår enklere 5-retters meny. Til dette kan vi også foreslå drikke som balanserer og hever hele matopplevelsen enda noen hakk. Spesielle ønsker og behov innfries så lang det er mulig.

Telefon: 77 68 01 00
Epost
Nettside
Facebook

Nitty Gritty
Storgata 93a

Kort fortalt er konseptet en 20-tallsinspirert bar & grill. På menyen vil du finne både kjøtt og fisk.

Telefon: 90 09 83 31
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Restaurant Smak
Skippergata 16b

Restaurant Smak i Tromsø serverer lokalmat av ypperste klasse. Den sesongbaserte menyen med retter laget av lokale kortreiste råvarer, gjenspeiler nordnorsk fauna. I 2017 åpnet vi dørene i Tromsø, og ambisjonene er: Servere utsøkte matopplevelser i en hyggelig atmosfære med den samme entusiasmen og den samme servicen som alltid!

Telefon: 94 17 61 10
Epost
Nettside
Facebook

Rå Sushi
Nerstranda

På Rå Sushi Nestranda serverer vi en forenklet meny med de beste rettene fra menyen til Rå Sushi. Vi har egen disk med ferdiglaget, fersk sushi. Vi lager all sushi i lokalene våre på Nerstranda.

Telefon: 77 30 11 30
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Skirri
Stortorget 1

Skirri restaurant i Tromsø holder til i superstilige og moderne lokaler med byens råeste utsikt over havnen og Stortorget.
Sommer som vinter kan man nyte sesongbetonte menyer eller bare leske seg med noe godt å drikke. Hele året blir torsken og reinsdyret viet oppmerksomhet på menyen, mens sommeren på dagtid byr i tillegg på et bredt spekter av lette retter i solveggen eller på innsiden. Velkommen skal dere være ;) 

Telefon: 94 82 08 25
Epost
Nettside
Facebook

Størhus
Storgata 65

Deilig mat og drikke servert fra tidlig på morgenen til sent på kvelden. Vi er opptatt av å tilby sunne alternativer, med lokale råvarer i fokus, som er bra for deg og miljøet. Fra åpning kan du glede deg over et bredt utvalg av bagels og næringsrik snacks, før vi fyrer opp pizzaovnen og serverer Piadina til lunsj.
Fra klokken 16:00 dimmer vi lysene, skrur opp musikken og serverer pizza, cocktails, øl og good vibes!

Telefon: 99 07 09 99
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Walter & Leonard
Storgata 65

Siden 1910 har Rødbanken stått sentralt i hjertet av den travle hovedgaten i Tromsø, med utsikt over den flotte Domkirken og dens kirkepark.

Gjemt i en historisk hjørne av bygningen, tar vi sikte på å levere en intim matopplevelse som sømløst kombinerer norske mattradisjoner og stykningsdeler med siste kulinariske trender fra vår josper grill.

Sammen har vårt team av kokker fokusert på lokale råvarer av høy kvalitet, og vinkelnere med sin gane satt sammen en vinliste som fremfor forsøker å skape "exciting moments med honest food" som er vår visjon.

Opplev blant annet Tromsøs koseligste uteservering på våre mange arktiske kalde og varme dager.

‍Vi inviterer deg inn til en hyggelig matopplevelse.

Telefon: 99 07 09 99
Epost
Nettside
Facebook
Instagram