KAFEER

Frø
Storgata 102 - Veita

Velkommen til Tromsøs første plantebasert cafe. Vi er en cafe som setter grønnsakene i hovedrollen. Et alternativ for deg som ønsker og spise mer eller bare grønt, og for deg som ikke tåler animalske produkter.
En plass hvor du kan sitte ned og nyte maten i vårt koselig lokale, men også lettvint for deg som ønsker å plukke med deg noe i en travel hverdag. 

Telefon: 99 41 95 76
Epost
Nettside
Facebook
Instagram 

Helmersen Delikatesser & Vinbar
Storgata 66

Kvalitet

Gode smaksopplevelser siden 2002

Kvalitet er avgjørende for alt du finner i vår deli & vinbar. Kjennskap til produktene og produsentene er bygd opp ved nær kontakt med både produsenter, importører og leverandører gjennom mange år. Derfor kjenner vi personlig de som har laget og levert produktene vi selger.

Delikatesser

Fra kontinentet og Skandinavia

Mat og matkultur fra kontinentet, nærmere bestemt Italia, Frankrike og Spania, er hovedtanken bak konseptet. Skandinavia er også representert med produkter av høy kvalitet.

Norske oster er blitt vår spesialitet, og vi selger Kraftkar, Munkeby, Rueslåtten og oster fra Kjerringøy gård, Stavanger Ysteri, Orkladal, Bo Jensen, Lofoten Gårdsysteri og Grindal Ysteri.

Vinbar

I vår vinbar og gastroenoteka byr vi på moderne kvalitetsvin og en sesongbasert meny inspirert av middelhavsmat med nordnorske råvarer.

Telefon: 77 65 40 50
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Jordbærpikene
Nerstranda

Jordbærpikene ligger i 3. etg på Nerstranda, og er kanskje den kafeen i Tromsø med best utsikt.

Jordbærpikene går nye veier, den nye kafeen på Nerstranda er derfor litt annerledes enn andre Jordbærpikene-kafeer, både i interiør og meny. Du vil fortsatt finne våre klassikere på menyen, og vi kan friste med deilig italiensk pizza!

Jordbærpikene er den naturlige lunsjplass, stedet hvor du kan spise middag eller bare kose deg med venner over en god kopp kaffe. Maten vi serverer er laget fra bunnen av i vårt kjøkken, av ferske råvarer og uten palmeolje, naturligvis. Vi har varme og kalde retter, kaker og hjembakst etter egne oppskrifter, friske salater, pasta, pai og nystekt focaccia, bare for å nevne noe. Vi liker å servere god kaffe og alle våre kaffedrikker er laget med vår egen espresso fra Italia. Velkommen!

Telefon: 92 01 04 55
Epost
Nettside

Kaffebønna
Havneterminalen

Vår avdeling på Havneterminalen serverer høy kvalitet til kaffetørste tromsøværinger og besøkende. Her kan du velge fra et stort utvalg håndbrygget kaffe og kose deg med utsøkte bakervarer. 

Telefon: 92 01 80 51
Epost
Nettside
Facebook

Kaffebønna
Strandtorget 1

Den 14. august i 1998 åpnet den første kaffebaren i Tromsø. Vår avdeling på Strandtorget har siden da servert høy kvalitet til kaffetørste tromsøværinger. Her kan du føle selve sjelen til Kaffebønna og også velge fra et stort utvalg håndbrygget kaffe. 

Telefon: 77 63 94 00
Epost
Nettside
Facebook

Kaffebønna
Stortorget 3

Med kafeen på Stortorget er vi godt representert på begge torgene i byen, avdelingen ble åpnet med brask og bram 20. juni i 2006 og har vært en stor suksess fra første dag. "Nye Bønna" skiller seg ut med et nytt design men harmonerer godt med "gamle bønna" likevel. 

Telefon: 77 63 94 00
Epost
Nettside
Facebook

Nyt
Storgata 71

Det er mange grunner til at Tromsø har markert seg på kartet. Kafé og uteliv er en av grunnene. Derfor har vi åpnet Nyt. Her serverer vi blant annet rekesmørbrød til frokost og lunsj, og lager gode cocktails på kvelden. Vi har også et godt utvalg av kaffe, øl og vin. Kom innom Nyt, og nyt alt det gode vi har å by på.

Telefon: 91 18 14 82
Epost
Facebook

Selfie Konditori
Grønnegata 38

Selfie konditori is the new «place to be» in the heart of Tromsø where fine pastry and excellente coffee offer a sweet escape from the ordinary...

Take a step into our "secret garden" is an experience for all the senses. From silky cappuccinos and velvet cakes to wall covered with roses and golden mirrors, Selfie is the place where excellence becomes every day experience!

Telefon: 45 50 17 48
Epost
Facebook

Smørtorget
Sjøgata 11

Nyt espressobasert kaffe, kake, hjemmebakst, havregrynsgrøt & deilige lunsjer i kafeen. I vår second-hand-butikk er både vintage, retro og gjenbruk i fokus! Vi har nydelige designvesker & såper, kunst på veggene og kunstutstillinger.

Telefon: 91 67 06 20
Epost
Facebook

Spiseriet kafé
Veita

Spiseriet kafé finner du i Byparken (plan Tre) på Veita. Vi er en allergivennlig kafé som har som mål at alle skal kunne finne noe som de kan spise fra oss.

Vi har lett lunsj/varmretter 11.00-15.00 og et rikt utvalg av påsmurt og salater.

Kakedisken har blitt meget populær og alt lages i Spiseriet av våre egne konditorer.

I Spiseriet vil du bl.a. kunne finne et vegansk, lavkarbo, melkefritt, glutenfritt og sukkerfritt tilbud og vi jobber hele tiden med å utvikle oss for å nå vårt mål.

Det kan også bestilles hele kaker fra oss.

Byparken er en innendørs park med bl.a. Lekeplaneten (anbefalt 0-6 år) som drives av Spiseriet, og flere pop-up bokser som enkelt kan leies via nettsiden til Veita.

Telefon: 91 18 94 08
Epost
Facebook
Instagram

Vervet bakeri
Skansegata 4-2

Bakeri og kafé.
Produktene lages på stedet av baker og konditor.
God stemning i en bydel under utvikling.

Telefon: 48 25 96 39
Epost
Nettside
Facebook