ARRANGEMENT & OPPLEVELSER

Aurora Kino Fokus - Grønnegata 100

Aurora kino Fokus kan tilby verdenspremierer og filmer i digitalt format i alle saler. Aldri har kinoopplevelsen vært bedre!

Billettbestilling kan gjøres i skranken, men kan også gjøres på nett eller i automat i kinoen. Les mer om billettbestilling og kommende filmer på våre nettsider.

Velkommen til en god kinoopplevelse!

Telefon: 90 88 99 00

Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Hålogaland Teater - Teaterplassen 1

Teatret har to moderne teatersaler, en kafèscene og en prøvesal. Teknisk stab, administrasjonen og skuespillerne utgjør til sammen 72 årsverk, og sammen jobber vi for å skape godt og grensesprengende teater for vårt publikum.

Hålogaland Teater ligger på Teaterplassen 1 i Tromsø, like ved Framsenteret og Polaria. Billetter kjøpes på halogalandteater.no. Teaterkafeen har åpent før og etter forestilling. Våre teatersaler har egne plasser for rullestolbrukere og er utstyrt med Phonak Roger-systemer. Systemet fungerer også for vanlig høreapparat med telespole.

Telefon: 77 60 64 00
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Ludwig Mack Brygghus - Storgata 4

I 2012 åpnet Mack dørene til Norges mest moderne og miljøvennlige bryggeri, og de gamle produksjonslokalene har fått et nytt liv i Ludwig Mack Brygghus.

De gamle kjellerne fra 1877 forteller bryggeriets historie og i Ølhallens tradisjonsrike lokaler kan du fortsatt smake deg gjennom et bredt utvalg av øl fra bryggeriets egen produksjon. Tar du turen innom Kjeller 5 kan du også få kjøpe med deg spennende øl og flotte gavepakninger.

Ludwig Mack Brygghus byr på unike øl-opplevelser i godt vertskap.

Telefon: 77 62 45 00
Nettside
Facebook

Nordnorsk Kunstmuseum - Sjøgata 1

Nordnorsk Kunstmuseum er et kraftsenter for den nordnorske kunsten, med høye ambisjoner og internasjonale perspektiver. Vårt mantra er at kunst beveger.

Følelser, ideer, politikk, kunnskap, samfunn; alt kan settes i bevegelse av kunst. Museet leverer relevante kunstopplevelser av høy kunstnerisk verdi for både lokalbefolkning og besøkende.

Gjennom offensiv, kritisk og konstruktiv programmering setter vi spor fra Anchorage i vest til Russland i øst. Gjennom utstillinger, formidlingsarbeid og samarbeid gjør vi kunst til en naturlig del av livet i Nord-Norge.

Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Polaria - Hjalmar Johansensgate 12

Polaria - en arktisk opplevelse!
I en særegen bygning som forestiller isblokker skjøvet på land av det barske havet i Arktis, finner du Polaria, kun fem minutters gange sør for Tromsø sentrum.

I tillegg inneholder opplevelsessenteret panoramakino, arktisk akvarium og gave- og souvenirbutikk.

Etter filmen ledes du inn i vår "Arktiske vandring", der du gjennom filmer og installasjoner får se og lære hvordan isen smelter i Arktis, hvordan dette påvirker natur- og dyreliv, og hvordan forskere jobber i disse områdene. I akvariet er det storkobbene og steinkobbene som er hovedattraksjonen. Akvariet inneholder også en rik utstilling av de fleste kjente fiskeslag fra Barentshavet.

Epost
Nettside
Facebook
Instagram
Twitter

Samisk hus - Romssa Sámi Viessu - Havneterminalen

Tromsø ByBowling - Storgata 68a

Bowling - biljard - shuffleboard - darts - i hjertet av Tromsø sentrum!
Perfekt plass for bursdager, teambuilding og bedriftsarrangement.
Bar med stort utvalg av drikke, og alle rettigheter for alkoholservering.

Telefon: 92 09 21 81
Epost
Facebook

Tromsø Domkirke - Kirkegata 7

Tromsø domkirke ligger omgitt av Kirkeparken i hjertet av Tromsø sentrum i Storgata.

En kjær arena for konserter og andre kulturtilbud.

Telefon: 77 60 50 90
Epost
Nettside
Facebook

Tromsø Kulturhus

Klikk her for å begynne å skrive. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Verdensteatret - Storgata 93

Verdensteatret - Cinemateket i Tromsø drives av Tromsø Internasjonale Filmfestival og er et levende filmkulturhus med daglige filmvisninger.

På Verdensteatret viser vi nye kvalitetsfilmer og gamle klassikere hver dag. Verdensteatret er det regionale cinemateket for Nord-Norge, og cinematekets egne filmvisninger utgjør hoveddelen av programmet.
Kinoen er også ukentlig visningssted for Tromsø Filmklubb og Tromsø Barnefilmklubb.

I tillegg er Verdensteatret arena under filmfestivalene TIFF, TIFF Junior, Stumfilmdager og NUFF - Nordisk ungdoms filmfestival. Verdensteatret kino åpnet i 1916, og den over 100 år gamle kinosalen har en helt unik atmosfære og akustikk. Dette gjør den også populær som konsertarena, og med jevne mellomrom kan man nyte direkteoverført opera fra The Met i New York her.

Om du søker et spesielt sted for å avholde et arrangement, kan Verdensteatret være svaret! I samarbeid med Verdensteatret Bar kan vi også tilby servering.

Billetter kan kjøpes på nett eller i den trivelige baren i kinoens foajé.

Telefon: 77 75 30 90
Epost
Nettside
Facebook

Visit Tromsø - Storgata 83

Visit Tromsø-Region driver Tromsø Turistinformasjon. Få informasjon om alt av kulturelle arrangementer, opplevelser og aktiviteter, restauranter, barer og butikker. I vår gavebutikk selger vi lokalproduserte produkter og souvenirer, i tillegg til kart, turguider og postkort. Kom gjerne innom for en prat!

Telefon: 77 61 00 00
Epost
Nettside
Facebook