ARRANGEMENT & OPPLEVELSER

Aurora Kino Fokus
Grønnegata 100

Aurora kino Fokus kan tilby verdenspremierer og filmer i digitalt format i alle saler. Aldri har kinoopplevelsen vært bedre!

Billettbestilling kan gjøres i skranken, men kan også gjøres på nett eller i automat i kinoen. Les mer om billettbestilling og kommende filmer på våre nettsider.

Velkommen til en god kinoopplevelse! 

Telefon: 90 88 99 00

Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Hålogaland Teater
Teaterplassen 1

Teatret har to moderne teatersaler, en kafèscene og en prøvesal. Teknisk stab, administrasjonen og skuespillerne utgjør til sammen 72 årsverk, og sammen jobber vi for å skape godt og grensesprengende teater for vårt publikum.

Hålogaland Teater ligger på Teaterplassen 1 i Tromsø, like ved Framsenteret og Polaria. Billetter kjøpes på internett, på telefon eller direkte på Aurora Kino Fokus. Du kan også kjøpe billetter på teatret en time før forestilling. Teaterkafeen har åpent før og etter forestilling. Teatersalene har egne plasser for rullestolbrukere, og vi har teleslynger til utlån for hørselshemmede.

Telefon: 77 60 64 00
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Ludwig Mack Brygghus
Storgata 4

I 2012 åpnet Mack dørene til Norges mest moderne og miljøvennlige bryggeri, og de gamle produksjonslokalene har fått et nytt liv i Ludwig Mack Brygghus.

De gamle kjellerne fra 1877 forteller bryggeriets historie og i Ølhallens tradisjonsrike lokaler kan du fortsatt smake deg gjennom et bredt utvalg av øl fra bryggeriets egen produksjon. Tar du turen innom Kjeller 5 kan du også få kjøpe med deg spennende øl og flotte gavepakninger.

Ludwig Mack Brygghus byr på unike øl-opplevelser i godt vertskap.

Telefon: 77 62 45 00
Nettside
Facebook

Polaria
Hjalmar Johansensgate 12

Polaria - en arktisk opplevelse!
I en særegen bygning som forestiller isblokker skjøvet på land av det barske havet i Arktis, finner du Polaria, kun fem minutters gange sør for Tromsø sentrum.

I tillegg inneholder opplevelsessenteret panoramakino, arktisk akvarium og gave- og souvenirbutikk. 

Etter filmen ledes du inn i vår "Arktiske vandring", der du gjennom filmer og installasjoner får se og lære hvordan isen smelter i Arktis, hvordan dette påvirker natur- og dyreliv, og hvordan forskere jobber i disse områdene. I akvariet er det storkobbene og steinkobbene som er hovedattraksjonen. Akvariet inneholder også en rik utstilling av de fleste kjente fiskeslag fra Barentshavet.

Epost
Nettside
Facebook
Instagram
Twitter

Pust Tromsø

Vi har plass til 20 personer.* Badstuen har en fantastisk utsikt. Og stupetårn. Det er i tillegg sitteplasser på utsiden, og skifterom. 

Se informasjon om priser på nettsiden.

Nettside
Facebook
Instagram

Tromsø ByBowling
Storgata 68A

Bowling - biljard - shuffleboard - darts - i hjertet av Tromsø sentrum!
Perfekt plass for bursdager, teambuilding og bedriftsarrangement.
Bar med stort utvalg av drikke, og alle rettigheter for alkoholservering.

Telefon: 92 09 21 81
Epost
Facebook

Verdensteatret
Storgata 93

Verdensteatret - Cinemateket i Tromsø drives av Tromsø Internasjonale Filmfestival og er et levende filmkulturhus med daglige filmvisninger.

På Verdensteatret viser vi nye kvalitetsfilmer og gamle klassikere hver dag. Verdensteatret er det regionale cinemateket for Nord-Norge, og cinematekets egne filmvisninger utgjør hoveddelen av programmet.
Kinoen er også ukentlig visningssted for Tromsø Filmklubb og Tromsø Barnefilmklubb. 

I tillegg er Verdensteatret arena under filmfestivalene TIFF, TIFF Junior, Stumfilmdager og NUFF - Nordisk ungdoms filmfestival. Verdensteatret kino åpnet i 1916, og den over 100 år gamle kinosalen har en helt unik atmosfære og akustikk. Dette gjør den også populær som konsertarena, og med jevne mellomrom kan man nyte direkteoverført opera fra The Met i New York her.

Om du søker et spesielt sted for å avholde et arrangement, kan Verdensteatret være svaret! I samarbeid med Verdensteatret Bar kan vi også tilby servering.

Billetter kan kjøpes på nett eller i den trivelige baren i kinoens foajé.

Telefon: 77 75 30 90
Epost
Nettside
Facebook

Visit Tromsø
Havneterminalen

Visit Tromsø-Region driver Tromsø Turistinformasjon. Få informasjon om alt av kulturelle arrangementer, opplevelser og aktiviteter, restauranter, barer og butikker. I vår gavebutikk selger vi lokalproduserte produkter og souvenirer, i tillegg til kart, turguider og postkort. Kom gjerne innom for en prat!

Telefon: 77 61 00 00
Epost
Nettside
Facebook