HÅNDVERK & TJENESTER

Habil Forvaltning AS - Strandtorget 3

Habil Forvaltning er en lokal leverandør med et helhetlig fokus på moderne forvaltning, drift og vedlikehold (FDV) av næringsbygg/offentlige bygg.

​Vi samarbeider med seriøse og ansvarlige aktører som sammen med oss bidrar til å oppfylle både kundenes og myndighetenes krav til moderne eiendom. Dette skjer gjennom disiplin, struktur og systematikk.

​Kom gjerne en tur innom vårt kontor på Strandtorget 3, 3.et. (over M.A.S og Justitia).

Vi skaper tillit ved å være profesjonell, seriøs og kompetent.

Telefon: 90 25 80 00
Epost
Nettside

Evoke Agency - Grønnegata 32

Vi er interiørarkitekter og designere som har kontoret vårt i Grønnegata, dette er kombinert med showroom/butikk.

Vi jobber med prosjekter private og offentlig og styler også boliger.

Telefon: 47 15 16 92
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Perfekt Renseri - Grønnegata 99

Perfekt Renseri ble etablert av i 1923. Firmaet drives av Bjørn og Knut Skjold Jensen, begge med fagbrev, med tilsammen over 70 års erfaring.

Virksomhetsområde privat

Vi renser og vasker alt av dame og herretøy, samt gulvtepper, matter, gardiner, dyner, puter, sengetøy, soveposer og trekk til overmadrass.

Virksomhetsområde bedrift

Vi renser og vasker også arbeidstøy til verksteder, industri og entreprenører. Vi henter og bringer om ønskelig. Har du skitne mopper, så vasker vi dem og. Behov for matter til din bedrift? Vi leier ut og vasker matter.
Har du ikke tid eller mulighet til å levere i byen, så har vi også inn og utlevering på Blomstersenteret i Tromsdalen.

Telefon: 77 68 35 09
Epost
Nettside
Facebook

Rødbanken - Storgata 65

Historien møter framtiden
Rødbanken er en levende nordnorsk møteplass der historien møter framtiden.

Da SpareBank1 Nord-Norge bestemte seg for å bygge om i 2016, kom tanken om at nye Rødbanken kunne inneholde langt mer. Derfor er ikke Rødbanken lenger bare en bank. Vi hadde lyst til å åpne opp kvartalet, og få til aktivitet der folk møtes midt i hjertet av Storgata. Der lag og foreninger og ulike festivaler kan ha samlinger og arrangementer, og der folk flest kan stikke innom for lunsj eller middag. Eller bare en kaffe på vei til en konsert.

Spennende møteplass midt i sentrum
Rødbank-kvartalet er ikke bare et kundemottak med 400 ansatte i bank, finans, markets, eiendomsmegler og regnskapshus. Vi har også kafé, restauranter, møteromslokaler, en stor festsal og aktivitetsarealet Bankhjørnet. Det er en spennende møteplass midt i sentrum, der det skjer noe hver dag.

Vi har også banktjenester som minibank og innskuddsmaskin.

Velkommen innom!

Telefon: 91 35 80 00
Epost
Nettside

SevenDesign Atelier - Strandgata 34

SevenDesign Atelier er et rammeverksted, en kafé, et designbyrå, en butikk med tegne- og maleutstyr, og en håndverksbedrift, (f.eks. gravering på tre, stein, glass og metall, eller du kan få reparert/restaurert gamle rammer, pyntegjenstander, etc..).

Vi selger også forskjellig håndarbeid laget av kreative folk ifra Tromsø, og leier ut arbeidsrom for malere/håndverkere.
Er du interessert så ta kontakt!

Vi har også en ny kunstutstilling her hver måned fra lokale kunstnere.

Velkommen innom! :)

Telefon: 45 91 11 97
Epost
Facebook
Instagram

Steget Videre Skomakeri - Storgata 83

Steget Videre Skomakeri er en liten lokal familiebedrift, et enkeltpersonsforetak, som tjener Tromsø og omegn med våre skomaker- og skreddertjenester, samt driver utsalg og netthandel av pleiemidler og håndverksmaterialer innen skinn og lær. Våre største merkevarer er Vibram-såler og pleieprodukter fra verdenskjente Saphir.

Epost
Nettside