HÅNDVERK & TJENESTER

Habil Forvaltning AS
Strandtorget 3

Habil Forvaltning er en lokal leverandør med et helhetlig fokus på moderne forvaltning, drift og vedlikehold (FDV) av næringsbygg/offentlige bygg.

​Vi samarbeider med seriøse og ansvarlige aktører som sammen med oss bidrar til å oppfylle både kundenes og myndighetenes krav til moderne eiendom. Dette skjer gjennom disiplin, struktur og systematikk.

​Kom gjerne en tur innom vårt kontor på Strandtorget 3, 3.et. (over M.A.S og Justitia).

Vi skaper tillit ved å være profesjonell, seriøs og kompetent.

Telefon: 90 25 80 00
Epost
Nettside

Magy Media
Storgata 69

We grow with you

Vi arbeider innenfor alle designdisipliner og tilbyr helhetlige prosesser fra konseptutvikling og merkevarebygging til implementering, oppfølging og evaluering. Vi utarbeider strategi og skreddersyr digitale løsninger som skaper varige verdier for våre merkevarer, og jobber derfor kontinuerlig med å utfordre oss selv og våre samarbeidspartnere.

Telefon: 97 09 55 41
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Rødbanken
Storgata 65

Historien møter framtiden

Rødbanken er en levende nordnorsk møteplass der historien møter framtiden.

Da SpareBank1 Nord-Norge bestemte seg for å bygge om i 2016, kom tanken om at nye Rødbanken kunne inneholde langt mer. Derfor er ikke Rødbanken lenger bare en bank. Vi hadde lyst til å åpne opp kvartalet, og få til aktivitet der folk møtes midt i hjertet av Storgata. Der lag og foreninger og ulike festivaler kan ha samlinger og arrangementer, og der folk flest kan stikke innom for lunsj eller middag. Eller bare en kaffe på vei til en konsert.

Spennende møteplass midt i sentrum

Rødbank-kvartalet er ikke bare et kundemottak med 400 ansatte i bank, finans, markets, eiendomsmegler og regnskapshus. Vi har også kafé, restauranter, møteromslokaler, en stor festsal og aktivitetsarealet Bankhjørnet. Det er en spennende møteplass midt i sentrum, der det skjer noe hver dag.

Vi har også banktjenester som minibank og innskuddsmaskin.

Velkommen innom!

Telefon: 91 35 80 00
Epost
Nettside

Steget Videre Skomakeri
Storgata 83

Steget Videre Skomakeri er en liten lokal familiebedrift, et enkeltpersonsforetak, som tjener Tromsø og omegn med våre skomaker- og skreddertjenester, samt driver utsalg og netthandel av pleiemidler og håndverksmaterialer innen skinn og lær. Våre største merkevarer er Vibram-såler og pleieprodukter fra verdenskjente Saphir.

Epost
Nettside

Skiltmaler Gundersen
Storgata 101

Håndmalte skilt på glass & fasade.

Telefon: 97 16 65 81
Epost
Nettside
Facebook
Instagram