MAT OG DRIKKE - ANNET

Bryggeri 13
Skippergata 15

PUB OG BRYGGERI

Siden høsten 2012 har B 13™ lagd øl som er blottet for tant og fjaseri. Øl skal være smak-fullt, spennende og by deg på en utfordring. Vi brygger derfor i liten skala og ca 6 ukers ventetid resulterer i ca. 100 flasker øl.

BRYGGERIET OG ØL

Når det er kort vei fra idé til gjennomføring, mener vi at man ofte kommer fram til noe helt unikt. Bryggeri 13 er historien om en kjele som ble til to, en garasje som ble til et bryggeri, og et bryggeri som endte opp på en scene i Skippergata.

Ølet serveres noen meter fra der det produseres, og er naturligvis duggfriskt.

Kom inn til oss. Se, smak og la deg underholde. Booking-info på hjemmesiden.

BRASSERIE OG CATERING 

Mat og drikke er naturlig å servere sammen. Kokkene legger opp lunch og middag i puben, og forbereder catering til kveldene.

Med faglærte kokker og fantastiske råvarer fra Mydland, har vi de beste forutsetninger for å servere opplevelser på fatet, enten det er i brasseriet, festlokalet, bryllupet eller grillfesten hos din bedrift.

Telefon: 91 86 11 51
Epost
Nettside
Facebook

Dragøy
Stortorget 1

I fiskedisken finner du alt av sesongens spesialiteter fra sjøen.
Vårt rikholdige utvalget av sjømat blir bragt til torgs av Dragøy AS. I disken finner du det du til enhver ting trenger for et utmerket fiskemåltid hjemme.
I tillegg til en spennende meny hvor du kan spise ved utsikt mot Tromsøysundet. Her nevner vi byenes beste fish & chips og fiskesuppe som våre spesialiteter.

Videre får du vår populære fiskekake rett i handa, reker og andre lett tilgjengelige herligheter som du kan nyte sammen med lokalt øl, mineralvann eller bare en kopp kaffe i våre lokaler.

Velkommen innom!

Telefon: 94 85 71 34
Nettside
Facebook

Kjeller 5
Storgata 4

Kjeller 5 er en av de gamle kjellerne i Mack-kvartalet i Tromsø Sentrum. Her har vi hele utvalget til Mack tilgjengelig året rundt (inntil 4,7%) . Vi selger også et utvalg av øl fra norske bryggerier, med hovedfokus på lokale mikrobryggerier. Vi har i tillegg et godt utvalg av råvarer og utstyr til hjemmebryggeren. Alt du trenger, fra komplette bryggemaskiner til malt og humle.

Butikken er også startpunkt for bryggeriomvisninger og ølsmaking, og vi arrangerer jevnlige kurs i ølbrygging.

Telefon: 94 78 46 35
Epost
Nettside

Nice to meet U
Storgata 104

Nice To Meet U ble etablert i 2021 med ønske om å utvide Østens te-kultur i Norden. Navnet er ment for å gi alle en varm velkomst og inspirere flere til å bli kjent med den fantastiske te-kulturen, og det skal vi gjøre ved å tilby unike opplevelser med forfriskende og smakfulle bubble tea, som er laget av frisk frukt og bær av naturlige norske råvarer.

Telefon: 92 84 89 99
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Søstrene Ingebrigtsen
Kirkegt. 12

Vi er en kjøtt- og delikatessebutikk midt i Tromsø sentrum, her har vi vært siden 14.mars 1991.

Vi er en liten koselig butikk med et bredt utvalg i ferskt kjøtt, delikatesser og bakerivarer. Vi selger for det meste kjøtt produsert av Ingebrigtsen Kjøtt og vi prøver i all hovedsak å selge lokalprodusert mat. En av våre spesialiteter er lyngenlam. Dette er lam med ekstra kjøttfylde og nydelig smak.

Vi har en egen bakeriavdeling i butikken hvor vi selger de beste brødene fra ulike leverandører i Tromsø. Her vil du å finne en av byens beste utvalg i påsmurt brødmat som du kan nyte i vindusbenken.

Catering er også en del av vårt konsept.. Vi leverer mat til konfirmasjon, dåp, bryllup, selskap, møtemat osv... Og har du noen spesielle ønsker kan vi nok hjelpe deg med det. Kvalitet og service er vårt varemerke.

Telefon: 77 61 06 65
Epost
Nettside

Vinmonopolet
Nerstranda

Vi skal være Polet for alle!

Uten å oppmuntre til kjøp, skal vi gi den aller beste servicen og fagkunnskapen til kundene våre. Som monopol, er det viktig at vi tilfredsstiller alle kundegruppers behov - fra burgundelskeren til den som kun er opptatt av pris. Alle skal føle seg velkommen hos oss, få gode råd og finne produkter som passer for dem. Dette er ekstra viktig for oss, fordi vi vet at våre kunder ikke har et alternativt sted å handle.

Telefon: 22 01 50 00
Epost
Nettside
Facebook