KLÆR

Bik Bok
Nerstranda

For jenter som elsker mote og trender!

Bik Bok gjør det enkelt å kle seg vakkert og individuelt, med en positiv attitude.

Enten du lar deg inspirere av catwalken, streetstyle eller begge deler, finner du garantert dine nye favoritter og tonnevis av inspirasjon hos Bik Bok.

Telefon: 77 61 34 48
Nettside
Facebook
Instagram

Britts Boutique
Lilletorget - Storgata 89

Britts Boutique er en innholdsrik butikk med klær, tilbehør, interiør, kjøkkenutstyr og mye mer. Ta en titt på nettsidene for mer inspirasjon. 

Telefon: 77 60 19 80
Epost
Nettside
Facebook

Brødrene Johannesen
Skippergata 28

Byens beste butikk på ungdoms og herreklær. Kvalitetsklær og personlig service har vært et viktig budskap til våre mange trofaste kunder.

Hos oss finner du kvalitetsmerker som: Hugo Boss - Hugo - RiccoVero - Sand - Tiger - Gant - Frislid - Meyer Hosen - Eton - Eterna - Jacob Cohen - Belstaff - Polo-Ralph Lauren - Morris - Armani Jeans - Corneliani

Flere av disse verdenskjente merker av høy kvalitet. Enkelte av disse leverandørene leverer klær opp i størrelse 3-4 xl, noe som gjør at vi har et bredt spekter av størrelser.
Egen systue gjør at vi raskt og effektivt kan utføre nødvendige endringer for at du som kunde får et godt resultat som du blir fornøyd med.

Telefon: 77 68 35 41
Epost
Nettside
Facebook
Instagram 

Change
Nerstranda

Change er en spesialforretning med undertøy, badetøy, strømper og nattøy for dame. Change har alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme bh og mye mer. Butikken får inn nyheter hele året.

Change er kjent for sitt virkelig store utvalg av BH størrelser; over 100 totalt! Vi har BH fra A-K cup.

Change har utdannet personale som gir deg den hjelpen du behøver for tilpassing av BH.

Change fører The Intimate Britney Spears, som er undertøy - og nattøykolleksjonen til Britney Spears.

Vårt motto er at du alltid skal få litt mer enn du betaler for. Som kunde hos Change er du også velkommen til å bli Club Change medlem, og få fordelen av bonus på hele 10%.

Telefon: 77 68 97 90
Nettside

Cubus
Nerstranda

Cubus tilbyr mote til en god pris for barn, dame og herre. Vi har det kunden ønsker seg av sesongens viktigste plagg, basics, accessoirer og kosmetikk. Våre inspirerende butikker og glade selgere gir den beste shoppingopplevelsen.

Telefon: 77 01 36 19
Nettside
Facebook

Dressmann
Nerstranda

«Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.»
Dressmann er en del av motekonsernet Varner-Gruppen som har sin sentraladministrasjon på Billingstad utenfor Oslo. 
Siden Frank Varner i 1962 startet sin første klesbutikk for menn i Oslo er Dressmann blitt Nordens største kleskjede innen herreklær. Med et stort utvalg klær til menn i alle aldre tilbyr vi «value for money» til alle våre kunder.

Telefon: 77 01 36 61
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Fransa
Nerstranda

Fransa er til den feminine, sensuelle, moteriktige og stilfulle kvinne. Hun er en kvinne som tør å vise hvem hun er, og gjør det bl.a med sine klær. Detter er kvinner som ser etter det lille ekstra.

Vi lover god service og hjelp til hva du måtte ønske. Fransa-kvinnen liker god kvalitet og velformede klær! Vi Tilbyr godt utvalg, og vi setter oss på spissen og gjør det som må til for at du skal være fornøyd og føle deg vel i antrekkene.

Telefon: 77 69 24 50
Facebook

Hennes & Mauritz
Nerstranda

H&M Nerstranda, Tromsø Mote og kvalitet til beste pris. H&M har et bredt sortiment som er delt opp i et antall konsept for dame, herre, ungdom, barn og kosmetikk. Bedriftens kleskolleksjoner skapes av egne designere, mønstermakere og innkjøpere. Årlig er det også gjestekolleksjoner laget av kjente designere.

Hos H&M skal kundene finne klær, sko og tilbehør til alle anledninger, som kan kombineres i en egen stil. Du vil alltid kunne finne nye og spennende varer - i butikk, i katalog eller på hm.com. Sortimentet oppdateres hele tiden med nye varer. Like viktig som å fornye sortimentet er å overraske kundene med nye spennende tilbud.

H&M Nerstranda tilbyr konseptene dame, herre, barn, sport, undertøy og kosmetikk. Her kan du finne alt du trenger til sesongens stilige antrekk, fra topp til tå og innerst til ytterst med tilbehør som smykker, skjerf, vesker og sko.

Velkommen til en god handleopplevelse hos H&M Nerstranda! 

Telefon: 63 87 00 00
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Norsk Flid Husfliden 
Sjøgata 4

Vi har spesialisert oss på norsk og lokal design og bunader fra Nordland, Troms og Finnmark. De Nord Norske bunadene syr vi i vår lokale systue, og her kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt.

Butikken vår i Sjøgata 4 er snart 100 år, og er for en institusjon å regne. Den har gjennomgått flere fornyelser i årenes løp, men innholdet har alltid vært basert på den utrettelige interessen for norsk design og norske husflids- og håndverkstradisjoner. Vi er genuint opptatt av norsk design og det som skapes i Norge. I vår butikk finner du et utvalg av produkter, håndplukket av oss, som er skapt av norske og skandinaviske designere. Her finner du alt fra klassikere som Mariusgenser og Rørospledd til garn og produkter fra lokale designere og handverkere.

Velkommen!

Telefon: 77 75 88 60
Epost
Nettside

Lindex
Veita

Hos Lindex finner du et variert og allsidige sortiment av nøkkelplagg, undertøy og stilig selskapstøy.

Lindex' sortiment omfatter flere motekonsepter innen damemote, barnemote og undertøy.

I Lindex arbeider vi hele tiden med å forbedre prosessene våre og å øke bruken av bærekraftige materialer i våre plagg.

Vår langsiktige ambisjon for holdbarhet er å minske miljøpåvirkningen i alle ledd i design- og produksjonskjeden, samt å skape en positiv påvirkning sammen våre leverandører, samarbeidspartnere og kunder.

Telefon: 77 68 89 79
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

M.A.S
Strandtorget 3

MAS ble etablert i Tromsø 1997 av nåværende eier Mona Abelsen, og ligger sentralt plassert på Strandtorget rett i hjerte av Tromsø.

Butikken er en av Norges beste dame & herre butikker med en unik blanding av høyprofilerte og kjente kvalitetsmerker.

Mas henvender seg til et bredt aldersspekter med særlig fokus på motebevisste kvinner og menn som ønsker seg det lille ekstra.

Butikkens slagord er " Design - Kvalitet - Service " og bruker mye energi på å leve opp til dette hver eneste dag!

Telefon: 77 65 80 80
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Oasen
Kirkegata 4

Oasen består av selve klesbutikken Oasen samt Tromsø Vintage. Hos oss skal du få en helhetlig opplevelse i form av eksepsjonell service, klær og skjønnhet. Hos Oasen finner du kjente varemerker som DAY, 2nd day, Mos Mosh med flere. 

Telefon: 95 75 17 19
Facebook

Perfekt Renseri AS
Grønnegata 99

Perfekt Renseri ble etablert av i 1923. Firmaet drives av Bjørn og Knut Skjold Jensen, begge med fagbrev, med tilsammen over 70 års erfaring.

Virksomhetsområde privat

Vi renser og vasker alt av dame og herretøy, samt gulvtepper, matter, gardiner, dyner, puter, sengetøy, soveposer og trekk til overmadrass.

Virksomhetsområde bedrift

Vi renser og vasker også arbeidstøy til verksteder, industri og entreprenører. Vi henter og bringer om ønskelig. Har du skitne mopper, så vasker vi dem og. Behov for matter til din bedrift? Vi leier ut og vasker matter.
Har du ikke tid eller mulighet til å levere i byen, så har vi også inn og utlevering på Blomstersenteret i Tromsdalen.

Telefon: 77 68 35 09
Epost
Nettside
Facebook

Rein Love
Storgata 92 

Rein Love Clothing er et spennende og annerledes klesmerke med utspring fra Tromsø. Merket designer bekledning innen genren street og athleisure med en solid dose rock and roll.

Designet henter inspirasjon fra omgivelsene våre i nord og alt kreativt, samt merkets filosofi.

Det hvite reinsdyret er kjent for å gå ut av flokken og ta sin egen sti. En inspirerende livsstil for oss alle. 

Nettside
Facebook
Instagram

Skadefryd
Storgata 57

Hos Skadefryd satser vi på størrelser opp til 4XL med mote fra en helt annen tid!

Alt vi selger er inspirert av 40-, 50- og 60-tallet, som vi elsker!

Klær som er skapt for en ekte kvinnekropp!

Om det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt på epost

Telefon: 
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Solid Multibrandstore
Nerstranda

Solid is a cool, laid back and fashionable menswear brand with a universe divided into different capsules; each capsule reflects a unique style direction.

We enable our customers to feel unique and help them create their own expression. All while feeling guided and assisted in doing so. We do this by making sure that elements from all parts of our Nordic-inspired collections can be mixed and matched indefinitely. We make every mix a perfect match.

Telefon: 94 02 36 44
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Undertøysbutikken Anne-Lise
Strandgata 34

Undertøysbutikken "Anne-Lise" ble startet i 1964 og vi fører kvalitetsundertøy fra ulike merker. Våre ansatte får grundig opplæring som gjør at alle innehar kompetanse til å hjelpe og rettlede med å finne rett størrelse og modell, som passer akkurat DEG.

Vårt vareutvalg er bh og truser, hold-in- produkter, ullundertøy, badetøy, nattøy, morgenkåper, sokker, strømper og strømpebukser og diverse tilbehør (hofteholder, silikoninnlegg, bh-forlengere etc.) for kvinner i alle aldre.

Telefon: 77 68 28 55
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Volt
Nerstranda

Med tidsriktig passform og bærekraft i fokus, er Volt et klassisk og ikonisk motekonsept for kvalitetsbevisste menn.

I de avslappende og luksuriøse butikklokalene settes inspirerende service og den gode totale kundeopplevelsen i sentrum.

Med et eksklusivt utvalg fra en rekke internasjonale premium merkevarer, vil Volt alltid føre det siste innen formal og casual wear, samt tidløse klassikere.

Epost
Nettside
Facebook
Instagram

White
Fredrik Langes gate 20

Velkommen til oss på WHITE for en hyggelig handel. Vi har fine merker til henne. Vårt motto er å kunne yte best service til alle våre kunder. 

Telefon: 93 89 97 07
Epost
Facebook
Instagram

Zappa
Fredrik Langes gate 16

Motebutikk for dame - ung og voksen.

En klesbutikk for de motebevisste!

Telefon: 77 68 62 70
Facebook