KLÆR

b.young - Nerstranda

Fra begynnelsen har vi tilbudt kommersiell mote til kvinner over hele verden. Vi er til stede i 30 markeder og hver dag er fokuset vårt på design og kvalitet med verdi for pengene inspirert av moderne markedstrender.

Vi er en del av DK Company, en vellykket multi-brand motegruppe og i dag en av Europas mest etablerte moteleverandører.

Telefon: 
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Bik Bok - Nerstranda

For jenter som elsker mote og trender!

Bik Bok gjør det enkelt å kle seg vakkert og individuelt, med en positiv attitude.

Enten du lar deg inspirere av catwalken, streetstyle eller begge deler, finner du garantert dine nye favoritter og tonnevis av inspirasjon hos Bik Bok.

Telefon: 77 61 34 48
Nettside
Facebook
Instagram

Brødrene Johannessen Dame - Skippergata 26

Dameavdelingen vår åpnet 28. oktober i Skippergata 26 (vegg i vegg med herreavdelingen - med egen inngang).

Vi prøver å legge ut jevnlig på instagram, og har deler av utvalget i nettbutikken.

Velkommen innom!

Telefon: 77 68 35 41
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Brødrene Johannessen Herre - Skippergata 28

Byens beste butikk på ungdoms og herreklær. Kvalitetsklær og personlig service har vært et viktig budskap til våre mange trofaste kunder.

Hos oss finner du kvalitetsmerker som: Gran Sasso - Les Deux - NN07 - Paul & Shark - RiccoVero - Sand -  Frislid - Meyer Hosen - Eton - Eterna - Jacob Cohen - Polo-Ralph Lauren - Morris - Corneliani

Flere av disse verdenskjente merker av høy kvalitet. Enkelte av disse leverandørene leverer klær opp i størrelse 3-4 xl, noe som gjør at vi har et bredt spekter av størrelser.
Egen systue gjør at vi raskt og effektivt kan utføre nødvendige endringer for at du som kunde får et godt resultat som du blir fornøyd med.

Telefon: 77 68 35 41
Epost
Nettside
Facebook
Instagram 

Carlings - Nerstranda

Carlings as we know it today, was started by Frank Varner in 1985.

We are a Scandinavian retail brand and market leader in denim, with stores in Norway, Sweden and Finland.

At Carlings we aim to always provide the best customer experience and share our knowledge and passion for denim. Our wide selection of brands includes: Levis, Lee, Diesel, Replay, Karve, Dickies, Vans, Vailent and many more.

We will always strive to make sure that our products are made in a responsible way.

It is really important for us to minimize our negative impact on the environment, and at the same time take care of our social and ethical responsibility.

Telefon: 22 31 81 84
Nettside
Facebook
Instagram

Change - Nerstranda

Change er en spesialforretning med undertøy, badetøy, strømper og nattøy for dame. Change har alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme bh og mye mer. Butikken får inn nyheter hele året.

Change er kjent for sitt virkelig store utvalg av BH størrelser; over 100 totalt! Vi har BH fra A-K cup.

Change har utdannet personale som gir deg den hjelpen du behøver for tilpassing av BH.

Change fører The Intimate Britney Spears, som er undertøy - og nattøykolleksjonen til Britney Spears.

Vårt motto er at du alltid skal få litt mer enn du betaler for. Som kunde hos Change er du også velkommen til å bli Club Change medlem, og få fordelen av bonus på hele 10%.

Telefon: 77 68 97 90
Nettside

Cubus - Nerstranda

Cubus tilbyr mote til en god pris for barn, dame og herre. Vi har det kunden ønsker seg av sesongens viktigste plagg, basics, accessoirer og kosmetikk. Våre inspirerende butikker og glade selgere gir den beste shoppingopplevelsen.

Telefon: 77 01 36 19
Nettside
Facebook

Dressmann - Nerstranda

Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.

Dressmann er en del av motekonsernet Varner-Gruppen som har sin sentraladministrasjon på Billingstad utenfor Oslo. Siden Frank Varner i 1962 startet sin første klesbutikk for menn i Oslo er Dressmann blitt Nordens største kleskjede innen herreklær. Med et stort utvalg klær til menn i alle aldre tilbyr vi «value for money» til alle våre kunder.

Telefon: 77 01 36 61
Nettside
Facebook
Instagram

Fransa - Nerstranda

Fransa er til den feminine, sensuelle, moteriktige og stilfulle kvinne. Hun er en kvinne som tør å vise hvem hun er, og gjør det bl.a med sine klær. Detter er kvinner som ser etter det lille ekstra.

Vi lover god service og hjelp til hva du måtte ønske. Fransa-kvinnen liker god kvalitet og velformede klær! Vi Tilbyr godt utvalg, og vi setter oss på spissen og gjør det som må til for at du skal være fornøyd og føle deg vel i antrekkene.

Telefon: 77 69 24 50
Facebook

Gant - Storgata 67

GANT er en livsstils merkevare med røtter til den Amerikanske Østkyst som daterer tilbake til 1949. Merkevaren blander Amerikansk Sportswear med Europeisk Eleganse og tilbyr klær av høy kvalitet til herre, dame og barn i tillegg til interiørartikler, undertøy, klokker, sko, eyewear og parfyme.

Alltid autentiske, stadig innovative og uendelig lidenskapelighet har gitt GANT en global tilstedeværelse med hovedkontor i Stockholm. Du finner oss i over 70 land, med mer enn 750 butikker og 4000 nøye utvalgte forhandlere.

GANT er et selskap drevet av en enkel idé: Never Stop Learning. Det er en tro som har ledet oss siden 1949 da Bernard Gantmacher grunnla et skjortefirma i college-byen New Haven, Connecticut.

I Norge har GANT vært tilstede siden 1982 og vi er per i dag nærmere 150 ansatte med kontor, lager, 11 GANT Stores, 2 GANT Outlets og nettbutikk.

Besøk vår norske nettbutikk eller en av våre GANT Stores for en hyggelig handleopplevelse.

Telefon: 77 69 69 00
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Hennes & Mauritz - Nerstranda

H&M Nerstranda, Tromsø Mote og kvalitet til beste pris. H&M har et bredt sortiment som er delt opp i et antall konsept for dame, herre, ungdom, barn og kosmetikk. Bedriftens kleskolleksjoner skapes av egne designere, mønstermakere og innkjøpere. Årlig er det også gjestekolleksjoner laget av kjente designere.

Hos H&M skal kundene finne klær, sko og tilbehør til alle anledninger, som kan kombineres i en egen stil. Du vil alltid kunne finne nye og spennende varer - i butikk, i katalog eller på hm.com. Sortimentet oppdateres hele tiden med nye varer. Like viktig som å fornye sortimentet er å overraske kundene med nye spennende tilbud.

H&M Nerstranda tilbyr konseptene dame, herre, barn, sport, undertøy og kosmetikk. Her kan du finne alt du trenger til sesongens stilige antrekk, fra topp til tå og innerst til ytterst med tilbehør som smykker, skjerf, vesker og sko.

Velkommen til en god handleopplevelse hos H&M Nerstranda!

Telefon: 63 87 00 00
Nettside

Ichi - Nerstranda

ICHI ble grunnlagt i 1999 i Danmark og er en del av det danske moteselskapet DK Company. ICHI har levert kvalitetsvarer til fornuftige priser i nesten 20 år.

Vi har virksomhet i mer enn 47 land, og er representert i mer enn 1800 butikker over hele verden. I dag er vi mer globale enn noensinne, med en solid nettsatsing.

Ved hjelp av kreativitet og godt håndverk har vi gjort inntrykk på kundene våre. Vi har fått kontakt med dem, og vi har oppnådd suksess i et marked som er i stadig endring.

ICHI tilbyr et komplett sesongutvalg med kolleksjoner som er strukturert i tidlig sesong, hovedsesong og uttrykk, med innslag av omfattende og solid mote med elementer av sesongens trender.

Telefon: 94 02 36 44
Nettside
Facebook
Instagram

Lanullva

Verdens varmeste strikkemetode i 100% sporbar Nativa-ull.Ullklærne strikket med en prisbelønt strikkemetode som garanterer god varmeregulering.

Telefon: 90 98 40 21
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Laš - Storgata 58

Klesdesigner Kajsa Kvernmo er vokst opp i Karasjok og Tromsø, men er utdannet designer fra Melbourne. Der var hun med å starte det prisvinnende klesmerket Apom - A Part of Me.

Nå er Kvernmo vendt tilbake til sine hjemtrakter og tar med seg moteerfaring fra en av verdens metropoler og kombinerer det med den samiske kulturen. Resultatet er Laš - et modig, elegant og bærekraftig klesmerke som har som mål å sjarmere hele Norge med den samiske stilen.

Laš uttales lash. Uttrykket er en forkortelse av sapmelaš, som betyr samisk.

Telefon: 95 84 70 00
Epost
Nettside
Facebook
Instagram 

Lindex - Storgata 96

Lindex er en av Europas ledende motekjeder med ca. 450 butikker i 19 markeder, i tillegg til salg på nett over hele verden gjennom partnerskap med tredjeparter.

Lindex tilbyr inspirerende og prisgunstig mote, og sortimentet inneholder flere forskjellige konsepter innen damemote, barnemote, undertøy og kosmetikk.

Lindex` høyere formål er å inspirere og styrke kvinner overalt, og bærekraftløftet er å utgjøre en forskjell for fremtidige generasjoner ved å styrke kvinner, respektere planeten og sikre menneskerettighetene.

Telefon: 23 65 20 19
Nettside
Facebook
Instagram

M.A.S. - Strandtorget 3

MAS ble etablert i Tromsø 1997 av nåværende eier Mona Abelsen, og ligger sentralt plassert på Strandtorget rett i hjerte av Tromsø.

Butikken er en av Norges beste dame & herre butikker med en unik blanding av høyprofilerte og kjente kvalitetsmerker.

Mas henvender seg til et bredt aldersspekter med særlig fokus på motebevisste kvinner og menn som ønsker seg det lille ekstra.

Butikkens slagord er " Design - Kvalitet - Service " og bruker mye energi på å leve opp til dette hver eneste dag!

Telefon: 77 65 80 80
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

MIN+vintage - Sjøgata 14

Nytt og vintage i skjønn forening.

Instagram

Norsk Flid Husfliden - Sjøgata 4

Vi har spesialisert oss på norsk og lokal design og bunader fra Nordland, Troms og Finnmark. De Nord Norske bunadene syr vi i vår lokale systue, og her kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt.

Butikken vår i Sjøgata 4 er snart 100 år, og er for en institusjon å regne. Den har gjennomgått flere fornyelser i årenes løp, men innholdet har alltid vært basert på den utrettelige interessen for norsk design og norske husflids- og håndverkstradisjoner. Vi er genuint opptatt av norsk design og det som skapes i Norge. I vår butikk finner du et utvalg av produkter, håndplukket av oss, som er skapt av norske og skandinaviske designere. Her finner du alt fra klassikere som Mariusgenser og Rørospledd til garn og produkter fra lokale designere og handverkere.

Velkommen!

Telefon: 77 75 88 60
Epost
Nettside

Skadefryd - Storgata 57

Hos Skadefryd satser vi på størrelser opp til 4XL med mote fra en helt annen tid!

Alt vi selger er inspirert av 40-, 50- og 60-tallet, som vi elsker!

Klær som er skapt for en ekte kvinnekropp!

Om det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt på epost

Telefon:
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Signora - Torgsenteret

En boutique for dem som liker det klassiske, med en leken og moderne twist.

Fører merker som The Hold, Buci, Care by me, Lola Cruze, The Five Studio, Jcpajares og Liu Jo.

Telefon: 46 77 90 08
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Undertøysbutikken Anne-Lise - Strandgata 34

Undertøysbutikken "Anne-Lise" ble startet i 1964 og vi fører kvalitetsundertøy fra ulike merker. Våre ansatte får grundig opplæring som gjør at alle innehar kompetanse til å hjelpe og rettlede med å finne rett størrelse og modell, som passer akkurat DEG.

Vårt vareutvalg er bh og truser, hold-in- produkter, ullundertøy, badetøy, nattøy, morgenkåper, sokker, strømper og strømpebukser og diverse tilbehør (hofteholder, silikoninnlegg, bh-forlengere etc.) for kvinner i alle aldre.

Telefon: 77 68 28 55
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Volt - Nerstranda

Med tidsriktig passform og bærekraft i fokus, er Volt et klassisk og ikonisk motekonsept for kvalitetsbevisste menn.

I de avslappende og luksuriøse butikklokalene settes inspirerende service og den gode totale kundeopplevelsen i sentrum.

Med et eksklusivt utvalg fra en rekke internasjonale premium merkevarer, vil Volt alltid føre det siste innen formal og casual wear, samt tidløse klassikere.

Epost
Nettside
Facebook
Instagram

White - Fredrik Langes gate 20

Velkommen til oss på WHITE for en hyggelig handel. Vi har fine merker til henne. Vårt motto er å kunne yte best service til alle våre kunder.

Telefon: 90 28 08 11
Epost
Facebook
Instagram

Zappa - Fredrik Langes gate 16

Motebutikk for dame - ung og voksen.
En klesbutikk for de motebevisste!

Telefon: 77 68 62 70
Facebook