BAKERI & GOURMET

Dragøy - Stortorget 1

I fiskedisken finner du alt av sesongens spesialiteter fra sjøen.
Vårt rikholdige utvalget av sjømat blir bragt til torgs av Dragøy AS. I disken finner du det du til enhver ting trenger for et utmerket fiskemåltid hjemme.
I tillegg til en spennende meny hvor du kan spise ved utsikt mot Tromsøysundet. Her nevner vi byenes beste fish & chips og fiskesuppe som våre spesialiteter.

Videre får du vår populære fiskekake rett i handa, reker og andre lett tilgjengelige herligheter som du kan nyte sammen med lokalt øl, mineralvann eller bare en kopp kaffe i våre lokaler.

Telefon: 94 85 71 34
Nettside
Facebook

Frø - Storgata 102/Veita

Velkommen til Tromsøs første plantebasert cafe. Vi er en cafe som setter grønnsakene i hovedrollen. Et alternativ for deg som ønsker og spise mer eller bare grønt, og for deg som ikke tåler animalske produkter.
En plass hvor du kan sitte ned og nyte maten i vårt koselig lokale, men også lettvint for deg som ønsker å plukke med deg noe i en travel hverdag.

Nettside
Facebook
Instagram

Helmersen Delikatesser - Storgata 66 

Kvalitet fra kontinentet
Mat og matkultur fra kontinentet, nærmere bestemt Italia, Frankrike og Spania, er hovedtanken bak konseptet. Skandinavia er også representert med produkter av høy kvalitet.

Kvalitet er avgjørende for ethvert produkt du finner i butikken. Kjennskap til produktene og produsentene er bygd opp ved nær kontakt med både produsenter, importører og leverandører. Derfor kjenner vi personlig de fleste av de som har laget eller levert produktene vi selger.

Opplev atmosfæren
Butikken vår er en liten bit av Europa i Tromsø. Kom innom og opplev atmosfæren.
Du finner et rikt utvalg av varer, og vi har egen servering.

Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Kjeller 5 - Storgata 4

Mack Ølbryggeri sin egen ølbutikk. Her finner du alle øltypene til Mack og Mack Mikrobryggeri mm. Vi selger også råvarer og annet til hjemmebryggere. Omvisningene våre starter her.

Telefon: 94 78 46 35
Epost
Nettside
Facebook
Instagram

Vervet Bakeri

Something